Új hozzászólás Aktív témák

  • sxxorp

    őstag

    válasz KaitouP #242029 üzenetére

    Elég rossz munkát végeztek. Az alaphozzáállásod egy ilyen egész marginális témában valaki műveletlenségén fintorogni maga a tiszteletlenség.
    Az, hogy illatos papírba csomagolod a szart inkább csak képmutatóvá tesz.
    A tükröt kellene elővenned a gyorsan elsülő diagnózisaid helyett: neked milyen a személyiséged hiszen neked is bőven járt a szád - sőt tőled is indult - erről, mint az enyém? Ráadásul az egyik fórumtárssal próbáltunk valamennyire objektiv módon eladási adatokat vizsgálni, de természetesen totál részrehajló, teljesen szubjektív vitakultúrádba ez nem fért bele. Jött a mesterfokon vitázó "bármit is mondasz" korrekt visszavágása :D Nekem a legértékesebbek gyakran a sokszor kisebb léptékű, de megfoghatatlan pluszt hordozó gyöngyszemek (Journey, Rez, Shenmue, Flower, Monument Valley, Prune, Entwined, Unravel, stb., stb.) nem a tömegtermékek, mint az FF - de nem várom el, hogy ezeket valaki ismerje, csak örülök, ha találkozunk. Szállj le a magas lóról, tiszteld valóban a másikat azzal, hogy maximum meginvitálod, hogy ismerje meg a kedvencedet, de nem kvázi megalázod akármilyen burkoltan is. De legalább poén lett volna.

    A Zelda valóban nem JRPG, és sajnálom is, hogy kimaradt, nagyon értékesnek tűnik az én szempontomból, de összességében mindig volt számomra jobb ajánlat a Nintendonál. Valahogy nehezen válok meg ezektől (csak az Xbox Classic-ot adtam oda, a Dreamcast is megvan még, sőt otthon a Commodore+4 is :DDD), inkább nem halmozok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák