Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz erahurka #241022 üzenetére

    Jajj már, ne rinyálj ennyit! :) Nem nevetséges ez, csak nem arcade. Hidd el, hogy vannak olyan játékosok, akiknek ez a Clubman RWD is könnyű (na nem magamra gondolok) . Te egyszerűen nem tudod elfogadni, hogy nem csak nyélig kell húzni a gázt, és a kocsi kanyarodik magától. Egyébként én is RWD-t vettem második kocsinak, de karrierben nem kezdtem még el a második szezont. Time Trial-ba gyakorolgatok. Ott próbáltam én is RWD-t, és hát pont olyan mint elképzeltem. Letolja a kocsi orrát az útról, murván még meg is forgatja ha túl nyomod neki. Gyakorlás kérdése. De lehet, hogy hiába fogunk gyakorolni, akkor se fog menni ez nekünk. De akkor se a játék hibája. Ez azért érzék kérdése is. Na meg tapasztalat. Sose vezettem ilyen kocsikat, ilyen körülmények között. Szóval nem tudom, hogy mire, hogy reagálnak. FWD, 4WD megbocsájtóbb az tény.

    Örülni kellene, hogy van végre egy ilyen játék. Ami a szimulátorosokat is rendesen kiszolgálja. És el kell fogadni azt a tényt, hogy mi ezt a tudást, csak alulról kapirgáljuk. :)

    De szerintem az elég elfogadott tény, hogy minden autósport közül, a rali pilóták a legkeményebbek. Hihetetlen, hogy mennyire tudnak vezetni. Én például irl nem mernék kipróbálni egy rali autót soha, még ha lehetőségem is lenne rá, akkor se.

    Egyébként iRacing-et, Assetto-t próbáltad már? Azok ugyan ilyen nehezek. Csak pályaautózni általánosan picit könnyebb.

    Látni kell, hogy minél közelebb van a valósághoz egy játék, annál nehezebb vezetni benne az autókat, és minél nehezebb vezetni, annál kevesebb embernek lehet eladni. Tehát a fejlesztők nem azért nem készítenek minden alkalommal valósághű szoftvereket, mert nem tudnak vagy akarnának, hanem pusztán üzleti megfontolásból. - Michelisz Norbert

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák