Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Hétvégén a nagy szenvedésem közepette,( hogy mivel is játsszak,) nekiálltam a R6:Siege-nek ha már megvettem. És milyen jól tettem. Ez a játék PS4-en is zseniális. Pedig féltem tőle, hogy ennyi gadget-et, mozgást hogy lehet egy kontrollerrel elvégezni. De minden oké. A célzástól is nagyon féltem, itt azért pontozni kell a fejet.

    Szégyen, nem szégyen az elején az újoncoknak való "Newcomer" játékmódot nyüstöltem lvl10-ig. Azért, hogy ismét hozzászokjak a játékhoz. Hiába játszottam PC-n, itt mások meccsét is elcseszhetem, ha béna vagyok. Jó sokat is játszottam tegnap. lvl18-ig. Ami egy nap alatt nem is rossz szerintem. Unranked megy. Megvettem a Road to SI Battle Pass-t. Unlockolgatom a dolgokat. Ahogy látom nem is lesz gáz, 35 szint van benne, egy nap alatt 11 szintet feloldottam. Most február 16.-ig kell a maradékot. Csak menni fog..

    A bajom az csak, ami minden olyan játéknál is, amit PC-n is játszottam, hogy az accot nem lehet áthozni PS-re.. Így most kezdhetek mindent elölről. Ráadásul sehol se lehet megvenni a Year 2 & 3 passokat, csak a Year 4-et.
    Deluxe verziót vettem. Aminél írják, hogy jár hozzá mind a 8db Year 1 operátor. Oké, de az alap operátorok nem járnak! Én azt hittem, azt tartanám logikusnak. Na de mind1, azok megszerzése nem nagy cucc. 1000 Renow per operátor. A Year 2-től viszont már 15k, 20k, 25k. Persze játszani kell, és akkor meglesznek. Csak a PC-s accom után fura..

    Azt már tegnap láttam, hogy a játék egyik legnagyobb rákfenéje, ami PC-n is nagyon jellemző, az itt is megvan sajnos. Mégpedig az állandóan kilépő csapattársak/ellenfelek. :( Ez baromi idegesítő. Sokkal sokkal durvábban kellene büntetni a "leaver"-eket. Állandó jelleggel kilépked mindenki. Legtöbbször akkor, amikor valaki bukja az első kört. De van olyan is, hogy vezetünk, és akkor. Volt olyan meccs, amit 3v5-ben nyertünk meg. :) Az elég durva volt.

    Szeretem ezt a játékot, és mivel nem szoktam idegeskedni, élvezem is. Még akkor is, amikor a PS es játékosok, se letenni a defuser-t, se felszedni nem tudják. :D Remélem, hogy ahogy lépkedek majd előrébb szintekkel, úgy értelmesebb játékosok lesznek. Ranked-re kiváncsi leszek. Bár sose voltam Pro, én a Siege-et mindig csak szerettem inkább, mint tudtam volna rendesen játszani.

    Én még mindig tartom, hogy a jelenlegi legjobb csapat alapú multiplayer játék az ez. Ugyanakkor kezdőknek nem könnyű. Én ajánlom mindenkinek, de legyen türelmetek és affinitásotok a játék betanulásához. Mert nem áll messze egy moba komplexitásától.

    Február 7.-től pedig Six Invitational, az év legnagyobb Siege versenye, nézzétek! ;)

    Simán el tudom képzelni, hogy a TLoU2-ig csak ezzel fogok játszani. Azt hiszem, hogy az a következő nagy AAA cím, a naptárban, bár a nagy tili-tologatást már nem tudom követni. :)

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák