Új hozzászólás Aktív témák

  • proly01

    őstag

    válasz bandi0000 #226879 üzenetére

    :R
    Érdekes anomália ez.Mert gyári kábellel használom a Prot viszont nem a prohoz kaptam ezt a kabelt hanem egy slimhez.A slimhez ez a kábel be volt építve a falba ezért mikor megvettem a prot nem akartam ott szétbarmolni mindent és nem cseréltem ki a kábelt csak a konzolt ugye a polcon.De a slimnél sosem volt gondom ilyesmivel semmi anomáliája nem volt amíg használtam.A másik dolog hogy csak és akkor csinálja ha előtte leteszem aludni.Sem előtte sem utána,sőt ha elkezdi és odamegyek a konzolhoz(mivel nincs kép más választásom nincs) manuálisan (a bekapcsológomb nyomva tartásával) leteszem aludni majd újra felébresztem utána sem jön elő többet bármeddig játszom.
    Érthetetlen...
    Volt már 4 PS4 em. 2 vel semmi gond nem volt. Egyik nem akart felébredni alvó állapotból.Nem mindig ébredt fel,Csippant elkezdett villogni a narancsfény majd semmi,nem adott képet.Az is Pro volt, ezzel meg ez a gond. :(
    Megpróbálok egy kábelcserét (bár nem szívesen "verném szét a házat"),de félek itt más baj lesz.Vagy nem teszem le a gépet alvóba.

    ....Pr:)ly....

Új hozzászólás Aktív témák