Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    Na srácok, Spiderman DLC-k, kitolva (Silver lining apróságok hátra csak).

    The Heist: sztoriban igazi pókiba illő szál, szép is, jó is, laza is, harcos is összességében nagyon élvezetes és változatos. Hasonló a sima póktörténethez.

    Turf Wars: Mondhatni ez már egy elég nehéz kategória, sokat kell szöszölni a kiegészítő küldetésekkel. Igazi harcjáték, itt tényleg ki kell hoznia mindent magából az embernek. A három DLC közül a legnehezebb, ami a harcokat illeti. Amitől a fejem a falba vágom az a Screwball kihívások fele kb, gyötrelmes az egész. Így, hogy a verekedések is a nehezebbek közé sorolhatóak az összkép nagyon határeset, de a kezdeti lendülettel továbbjátszható kategória.

    Silver Lining: történetszál a kettő közötti, visszatér a pók színvonalhoz, hasonlóan a Heist-hez. Élvezetes az egész, könnyed napi levezetés, kihívást jelentő fő harcokkal. Screwball kihívások szerencsére itt azért javarészt értelmesek (de a végső kergetőzésénél azért belevágnám a kontrollert az ablakba, pedig nem szoktam felhúzni magam).

    Összességében, ha nem lenne Screwball és picit könnyebb harc lenne a második részben akkor jönne számomra egy 8/10-es az egész pack-ra, mert amúgy tetszett. Ha mindegyikbe még egy fő sztori "chaptert" beillesztettek volna 10/10 lenne. De így, hogy Screwballal kell bzskdn, nálam kapásból 6/10-re húzza vissza az egészet, mert ez nem móka és szórakozás. Az akciós árakat amúgy megérik külön külön is, pack-ban meg pláne.

    .

Új hozzászólás Aktív témák