Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Al365 #218253 üzenetére

    Akkor már írhattál volna csapatokat is. :)

    MLB.tv előfizum nekem is volt tavaly előtt azt hiszem. Viszont az MLB-t szerintem nem feltétlen kell márciustól aktívan követni. Regular season-ban ha nincs más, és van idő akkor megnézek egy egy meccset. Ott a playoff előtti hetek és maga a playoff a lényeg. Szerintem. A 162 meccs egyszerűen túl sok, hogy mondjuk a kedvenc csapatom minden meccsét megnézzem.

    NHL.tv előfizum még nem volt. Az NHL könnyen beszerezhető. Ezért még nem is igazán gondolkodtam rajta.

    NFL.. hát az NFL-t nézegetem. Szerencsére itthon már könnyű dolgunk van a SportTV-nek köszönhetően. De idén hétről hétre egyre kevésbé érdekel. Robogunk megint egy újabb Patriots SB felé. Ráadásul ez a rengeteg sérülés.. Persze ha vége a World Series-nek, akkor megint csak az NFL és NHL marad. Szurkolhatok majd megint azért, hogy ne a Pats húzza be ismét a bajnoki címet.. :(((

    (#218255) sp8787

    Laikus vagyok, és nem is okoskodásból írom, csak megérzésből. De nem hiszem el, hogy a Nationals nagy akadályt állíthat az Astros elé. Nem ismerem Scherzer-t még annyira, de láttam, hogy idén valami iszonyat nagy monoklival játszott az egyik meccsen. Edzésen egy bunt rosszul pattant, keményen nézett ki az arca.

    Egyébként van MLB topik. Nem ballagunk át oda. Úgy is ki van halva több mint egy éve. Akkor nem zavarnánk itt, mehetne tovább a milyen tv-t vegyek, és az aktuális ubisoft csodák kibeszélése itt. ;] Ha úgy van, válaszoljatok erre a kommentre ott, majd figyelem a topikot.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák