Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Al365 #218250 üzenetére

    Ahogy néztem, a The Show tele van ilyen dolgokkal (offline challange-ekkel). A Moments is egy tök jó opció. És ahogy játszogatok vele, úgy elég rendesen jutalmaz. Nem tudom, hogy mennyire épül agresszíven a mikrótranzakciókra, de nekem elég kellemesnek tűnt ilyen szempontból. Bár tényleg nem mélyültem bele ebbe.

    Arra gondoltam, hogy jövőre érdemes lenne megjelenéskor megvenni, és akkor elkezdeni foglalkozni rendesen ezzel a Dynasty móddal. Akkor mivel nem lennék lemaradásban, talán lenne keresnivalóm. Persze nem a fizetős játékosok ellen.. Azt nem is néztem, hogy a Dynasty játékmódban van simán offline tartalom. Az első bemelegítő meccs az, de azt hittem onnantól csak online lehet/érdemes játszani azzal a játékmóddal. Azért is játszom csak a Road to The Show-t.

    "család alapítás után erre már jóval kevesebb idő jutott."

    Asszony "örül nagyon", hogy ez megy állandóan otthon. :) Vasárnap is az ALCS game 6-ot délelőtt 10-kor álltam neki nézni, ő addig főzött addig nem is zavarta. De ugye több mint három órás meccs volt. :D Kisfiam pozitívabb. Ő azt mondta valamelyik nap, hogy "egyre jobban tetszik ez a baseball, jó a neve" Ez volt az indok. :)
    Holnap este megint meccset fogok nézni, (persze azért közbe lehet ezt azt csinálni.) :) Mint láthatod, én nem vagyok még annyira otthon a témában, legalább is nem annyira, amennyire szeretném. De ez nem megy egyik napról a másikra. NHL-t 19 éve, NFL-t 15 éve követem. Ez is bele fog telni egy kis időbe. Kerestem már könyveket is, hátha van esetleg (ne adj isten magyarul) valami a baseball történelméről. Híres játékosokról stb. Mint a Faragó Ricsi-ék NFL-es könyve. De eddig nem találtam. Úgyhogy marad a net.

    Egyetlen sportjáték se köt le mostanában eze kívül. Az NFL még úgy ahogy jó, de zavar, hogy pofátlanul csal a gép. Az NHL meg nem fejlődik. Köze sincs a valósághoz.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák