Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Zárt bétában és most a nyitottban is megcsináltam az összes fő és a mellékküldetések egy részét a Breakpointban.
    Azt kell mondanom, hogy nem lesz könnyű dolguk a kritikusoknak, én nagyjából 5-7 pont között lövöm be, amit kaphat.

    Grafika
    Van egy sziget, ami szerintem túl steril, mintha még a színek is fakók lennének, vagy egyáltalán hiányoznának. Nem tartom rondának, viszont semmiképpen sem kiemelkedő, azért többet vártam egy AAA gametől.

    Hangok
    Sokan panaszkodtak, főleg a fegyverek, járművek hangjára, számomra inkább egy két zenei betét volt idegesítő, ami váratlanul csendült fel bizonyos helyeken és annyira disszonáns volt, hogy szinte kizökkentett.

    Menü
    Nagyjából kaotikus az elődökhöz képest. Szokható, de nem áll kézre és arról még nem is beszéltem, hogy kicsit zavaros, amikor váltogatok a gránátok, kulacs, elsősegély csomagok között.

    És maga a játék.

    Nos ez megér egy misét. Számomra abszolút Division klón, ami nagyon megosztotta a játékosokat. A Wildlands egy jó alapötletre épült, ami képes volt huzamosabb ideig fenntartani az érdeklődést, itt viszont sem a tartalmat nem tartom erősnek, sőt, kifejezetten gyengének tűnik, erre meg ráhúztak egy looter-shooter modellt, ami nagyon visszatetsző.
    Ugyan rögtön kint van a játék, viszont számomra még most sem egyértelmű a fegyverek moddolása, szintezése. Hiába moddingolod a fegyvereket, nem láthatóak a statban a változások, ellentétben a Wildlandsel. Arról nem is beszélve, mi a jelentősége a fegyverek szintezésének.
    Amikor az 1-es szintű fegyver jobb statokkal bír, mint egy 20-as, de a karaktered szintezettsége miatt berakod a nagyobbat, de mit is nyersz végül ezzel? Gőzöm sincs.

    10-15 óra játék után lett meg miként lehet használni a drónokat ölésre, a Wildlandsban megismert AI irányította társak helyett csupán ennyink maradt némi segítségnek.
    Arra most nem nagyon térnék ki, hogy nem jöttem rá miért nem tölti a szuperkatonám a kulacsát térdig állva a vízben, mire felhívták a figyelmemet, hogy egy skillt kell aktiválni, hogy tudjon meríteni a vízből( különben szomjan fog halni, vagy mi?, wtf). Ezt meghagynám mindenkinek, nem tudok, akarok többet írni róla, mert az agyam szabadulni akar még az emlékétől is.
    Mert ugye van a játékban némi survival is, kérdés mennyire lesz ennek szerepe később, én a betában abszolút nem foglalkoztam vele. Ha a sok futástól elfáradt a karakterem és nem volt vizem( igen, mert attól elmúlik a fáradtsága), akkor elmentem a központi bázisra pihenni egyet, amire mondjuk van egy rakás másik hely is a játékban, viszont ott nincs helikopter, ami nagyon megkönnyíti a közlekedést.( nem tudtam, hogyan kell előhívni a helikopteremet, amit egy kis szigeten vettem egy frankó kis üzletben........)

    Ami viszont még jobban elvette a kedvem az egésztől az a nyilvánvaló tény, hogy erősen a coop felé terelték a játékot. A Wildlands csodálatosan ment soloban, kérdés itt milyen kampányt hegesztettek össze, de félő, hogy nem lesz olyan élvezetes, mint az elődben. Kifejezetten zavaró, hogy a világ háta mögötti kis szigeten, a központi bázisunkon nyüzsögnek az online játékosok a legidiótább nevekkel evör.

    Kicsit unalmas már, hogy az Ubisoft csak óriási nyitott világban tud gondolkodni, amit egyre nehezebb élvezhető tartalommal megtölteni. Most összeszedték több játékuk elemeit, beokádták egy közös térbe és pofátlanul felsrófolták minden eszköz árát a játékban, aminek egy részét igenis meg kell venned ha élvezhetően akarsz játszani lásd fegyverek, járművek. Vagy nem fizetsz érte marad a végtelen grind.

    A játék önmagában nem lenne rossz, viszont ilyen masszív előélettel, mint ami az ubinek van ez kevés és még muszáj rajta csiszolgatni, mert 20+ ezer forintért ezért soknak tűnik, de beszéljenek helyettem a videók.

    Jól működik a fizika
    [link]

    Jézus-szimulátor
    [link]

    Amikor a karakterem azon agyal, hogy mikor hagyta el a fegyverét, pedig csak szimplán csak láthatatlan.
    [link]

    szerk: Megjegyzem, hogy a "szerencsések" már holnap játszhatnak a végleges verzióval....

    [ Szerkesztve ]

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák