Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    Üdv.

    Nézegettem az összefoglalót, de nem igazán találtam meg, amit kerestem.

    Szóval a héten vettem egy 500 GB-os (fehér) PS4 Slimet (idén júniusban vásárolták az Alzától, aztán a gamekonzol.hu-nál kötött ki, én tőlük szereztem be - szóval elvileg nem egy régi darab).

    Jelenleg fektetve használom, egy ATXPC ház tetjén (kicsit lelóg), így elvileg azért jár körülötte a levegő, nincs teljesen elfolytva. A probléma a következő: Final Fantasy XV-öt tuszkoltam már néhány órája, aztán egyszer csak elkezdett irgalmatlanul szaggatni a gém. A dolog nem lankadt ~1-2 percig, szóval inkább kiléptem, mert egyáltalán nem tűnt természetesnek a dolog. A kilépést követően az OS-ben nézelődtem a trófeák között, amikor hirtelen teljesen merevre fagyott ez a sza készülék. ;] Olyannyira, hogy még a power gombra sem reagált semmit, püfölhettem, nyomva tarthattam, imádkozhattam hozzá napestig; maradt a konnektorból való kihúzás fájó manővere.

    Azért megnéztem, hogy nem süt-e a burkolat, mert elsőre melegedési gondra gyanakodtam a Noctis diafilmet bámulva. Ha fektetve, szemből nézzük a PS-t, akkor a jobb hátulsó szekciója elég meleg volt (alul jobban, mint felül). Vártam egy kicsit (kb. 15-20 percet), teljesen hűvösen visszakapcsoltam.

    A gép elindult, behoztam a csökkentett módot, megnéztem, hogy van-e software update. Talált (6.72 - de úgy emlékszem, hogy a hét elején, az első bekapcsoláskor már pontosan erre frissítettem; na mindegy), felraktam. Mire kész lett az update, megint elég meleg volt a vas, ugyanott, ahol az előbb. Mármint ENNYITŐL nem kéne erőlködnie, nem?

    Mi lehet ennek az oka? Mi a best course of action (az érvágáson túl)? (Illetve még zárójelben teszem hozzá, hogy néha ilyen egyet pattanós, műanyag feelingű hangot hallok. Indítás után elő-előfordul, aztán kikopik (majd nagyritkán, egyszer-egyszer visszaköszön). Nem tudom, hogy ez lényeges/para-e. HDD lenne? Vagy hőtágulás miatt ropog a plasztik? Vagy hülye vagyok?)

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák