Új hozzászólás Aktív témák

  • Wlac

    Ármester

    válasz aram01 #207693 üzenetére

    Az összekapcsolás "polgári" neve account megosztás, ez országtól/store-tól független. Az öcséd magyar fiókjával simán be tudsz lépni a te gépedre és fordítva, így hozzáfértek egymás játékaihoz és tudtuk együtt is játszani (szóval a coop/multi játékokat is elég, ha az egyikőtök veszi meg, ha jól emlékszem, akkor egy-két Ubisoft játék esetében nem osztódnak csak a prémium tartalmak, de az alapjáték ott is).

    Nem tudom, hogy milyenek a holland árak, de ha holland bankkártyád vagy pedig kinti feltöltőkártyát szeretnél használni, akkor érdemes olyan fiókot regisztrálni. Lehet egyébként a neten is feltöltőt venni, szóval elméletileg nem lennél a hollandhoz kötve, gyakorlatilag meg egyszerűbb besétálni a boltba és levenni a kártyát a polcról. Egyelőre nem lehet accountot migrálni, úgyhogy amilyen Store-ba regisztrálsz, abban kell maradnod. Ez hazaköltözéskor szülhetne problémát, bár az én magyar OTP kártyámat elfogadja a UK store, úgyhogy lehet nem lesz vele gond.

    Amire figyelj, hogy ugyan a PS4 nem régiózáras rendszer, a játék és a DLC régiókódja meg kell, hogy egyezzen. Szóval ha kapsz egy amerikai lemezt, akkor nem tudsz hozzá a holland store-ból DLC-t vásárolni. Európán belül elméletileg egységes a piac, de ezt majd valaki megerősíti/kibővíti. Annyi fix, hogy az összes lemezem magyar és UK fiókkal tudtam venni hozzájuk DLC-t. Ha viszont valami miatt te US fiókot regisztrálnál (jobbak az akciók), akkor DLC ügyileg gondban lehetnél a holland lemezekkel.

    “The wha-"

Új hozzászólás Aktív témák