Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz sp8787 #200016 üzenetére

    De van. Mármint nekünk ~1 éve van PS-ünk. Sok a pótolni való is, és jönnek is közben a játékok rendszeresen. Nekem az RDR2 volt az utolsó játék amit megjelenés napján vettem. Előtte volt egy jó pár. De az óta elkezdtem pótolni ismét a játékokat. És most is olyan játékok várnak végigjátszásra amik nem újak. Ezért nem ugrottam bele első nap a Days Gone-ba se, meg a Rédzsbe. A Plague Tale: Innocence-et is csak azért fogom megvenni most, hogy a fejlesztőket támogassam, ne használtan vegyem vagy várjak egy akcióra.

    Én sose tudom rendesen összeszámolni, hogy mennyi játék vár végigjátszásra, mindig kihagyok valamit, de nagyjából így néz ki:

    Killzone: Shadow Fall
    InFamous: Second Son (ez megy most)
    Infamous First Light
    Dishonored 2
    Final Fantasy XV: RE (újra, mert PC-n beletettem már 101 órát)
    Nioh
    For Honor (ez lehet csak egy próba lesz, PS+-os, de kíváncsi vagyok rá.)
    The Surge (ez is +-os, ez se tuti végigjátszás)
    És esetleg egy Bloodborne befejezés ugyebár.

    De ezek már az az adag "maradék", amikkel kapcsolatban nincsenek nagy elvárásaim, csak érdekelnek. Nem egy Persona5, egy The Last of Us stb stb. Amiket nagyon be szerettem volna pótolni.

    Én nem tervezek semmit. Ha végzek valamivel akkor átnézem ezeket, és választok egyet.

    Majd akkor lesz ennek vége, hogy ha bújom a store-t és már csak az ácáccinkríd, meg fárkály maradt. Akkor mehet a PS apróra. :D

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák