Új hozzászólás Aktív témák

  • #80123904

    törölt tag

    válasz sp8787 #197008 üzenetére

    Megismétlem: kérdésre válaszoltam, amit psfanboy tett fel. Amennyiben nem akar választ kapni, akkor ne kérdezzen. Akit ez zavar, ne olvassa az offba tett hozzászólást egy olyan kérdésrw, amire tudja, hogy zavarni fogja a válasz.

    Továbbá egy játéknál se tapasztaltam a megvásároltak közül, amit írtál.

    Harmadszor pedig a 'rinya' a játék fő elemét érinti. Mi értelme a zombi apokalipszisnek, ha a zombiknak semmi értelme a játékban, azon kívül, hogy dísztárgyak? Miért szalad feléd, ha utána megvárja, hogy leüsd? Ennyi erővel lehetne sok sok galamb a játékban, akiket szintén csak le kell löni.

    Simán oké lenne az ilyen zombi is, ha alapból csak csoszogna és nulla érdeklődést mutatna feléd. Itt viszont rohannak feléd. Veszélyesnek tűnnek, akik ellen taktikázni kell vagy ha az befuccsolt, akkor menekülni. Na ezt a videók alapján nem kell, hisz ha közel is kerül hozzád, akkor se történik semi.

    Vannak emberek, akik ennek örülnek. Nekik ott lehetne az easy mód. Viszont mivel elmondás alapján a hard is csak a sebzésüket növeli (amihez a látottak alapján sokat kell tennie a játékosnak, hogy megtörténjen), ezért mi értelme a játék alapját szolgáló zombiknak?

Új hozzászólás Aktív témák