Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz S e t h #192015 üzenetére

    A Microsoft azt hiszi, hogy a nevével bármit eladhat. De ez ma már nagyon nem igaz. Az a mobilos üzletág meg maga volt a katasztrófa.. :( Én voltam olyan hülye, hogy Lumia 800-at és 930-at is vettem és használtam évekig, várva a csodát.

    A Microsoft jelenleg pont azon van, hogy erősítség az exkluzív felhozatalukat. Azért vásároltak be stúdiókból. De a Microsoft egy türelmetlen "jelenség". Én szerintem a következő lesz. Megvette ezeket a stúdiókat, most babusgatja őket, ráér mindenki, a generációváltás küszöbén vagyunk. A stúdiók kapnak időt, kreatív időt. Találják fel a spanyolviaszt. A kövi generációhoz a MS már úgy akar odaállni, hogy van sok ex címe. De ha ezek a játékok bedőlnek.. na akkor szaladhat mindenki amerre lát. Mert a MS úgy fogja gondolni, hogy ő egyszer megadta az esélyt, ezek meg nem éltek vele. Ezért vagy megint kezébe veszi az irányítást. Vagy átszervez, elad, egybeolvaszt... fejetlenség lesz.

    (#192016) sting2 Ja, hát nem egy nagy összeg.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák