Új hozzászólás Aktív témák

  • Reaper

    őstag

    No, november óta van meg a PS4 és jelenleg ott tartok, hogy nem tudom mi legyen a következő játék.
    Bár mások voltak a javaslatok, azért elsőre belekóstoltam a RDR2-be, de gyorsan félre is raktam, annyira új volt minden, irányítás, kiírja nyomjam meg az X-et én meg kerestem, hogy az hol van, ilyesmi.
    Lenyomtam az UC 1-3ig kollekciót, tetszettek (bár mindegyiknek a végén ezek a szuper ellenségek kicsit zavartak, zombik, yetik, stb.) és innen már vissza tudtam térni a Red2höz, jópár hétig eltartott nálam a végigjátszás, mivel ritkán van időm leülni órákra, A történet szépen fel van építve, persze van, amit hiányolok (lehetőség a hozzám nőtt karakter megmentésére), de összességében tetszett ez is, viszont sokszor tényleg sok időt vett el, hogy na akkor lovagoljuk a térkép másik felére megint, plusz, a rohadék pumák sosem akartak akkor spawnolni, amikor kellett volna :)
    Miután lement a credits, jött Drake 4ik kalandja. Azt kell, hogy mondjam, nekem ez tetszett a legjobban, tetszett, hogy mindegyik szereplő pont olyan karakter ami kell, a feleségre egy rossz szót nem tudok mondani, a főgonosz végre nem ember feletti, teljesen hiteles, és a társaink is. Olyan volt, mint egy jobb Indiana Jones film, kár, hogy olyan hamar vége lett (pár nap) .
    Ennyi játék után már kicsit végre jobban kezelem a kontrollert, célozni még mindig nem tudok vele rendesen, de legalább nem keresgélem, hogy melyik gomb az R3 meg hol van a négyzet :)
    Viszont most ott vagyok, hogy nem tudom merre tovább, tetszett az UC sorozat könnyedsége, vidám kalandfilm, szerethető karakterekkel, valami ilyesmi kéne. Last Of Us? Ahogy látom ugyanaz a kiadó. Vagy valami más? Nem baj, ha régebbi, a grafika annyira nem érdekel :)
    Még a Pókember is a polcon van, de még ki se bontottam mondjuk...

Új hozzászólás Aktív témák