Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    Tegnap délután volt alkalmam játszani a RDR2-vel. Komoly egy játék... ez már az első órában látszott, ahogy haladtam előre úgy körvonalazódott ki előttem, hogy ez egy Witcher 3 kaliberű cím.
    2,5 óra játszás után azon kaptam magam, hogy ülök a buszon, megyek hazafelé és telefonon nyomom a "Download to your ps4" gombot. :Y Este 10 körül le is jött a játék és el is kezdtem a saját kalandomat benne... kb az állam a padlón volt a prológus alatt végig!

    Érdekes hogy a GTAV ugyan ezzel a recepttel nem tetszett, de a RED Dead Redemption 2 pedig igen. A Rockstar nagyon eltalálta a játék hangulatát és az rengeteg kontent amit belepakoltak földbe döngöli az összes eddig megjelent openworld játékot. Egy új szintet teremtett ezzel a stúdió és olyan magasra rakta a mércét, amit szerintem megint évekig senki nem fog tudni megugrani. Mostmár arra is kíváncsi vagyok hogy az online szegmenséből mit fognak kihozni! :K
    Nem terveztem megvenni a játékot, mert videók alapján nem kapott el az a wow érzés, de amint az egyik barátomnál kipróbáltam már rohantam a Store-ba és alig bírtam kivárni amíg lejön.

    Amit eddig nem értek, hogy a játékban bekapcsolva a HDR-t miért lesz tiszta fakó minden. Úgy néz ki mintha emulált HDR lenne, vagyis SDR átkonvertálva. Szerencsére ezen kívül más problémával nem találkoztam a játékban. Pro-n nagyon jól fut és pazar a látvány. Aki eddig hezitált rajta annak csak ajánlani tudom! Simán megéri a teljes árát is (szinte rablásnak érzik annyi pénzért :Y).

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák