Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz Bencus88 #164968 üzenetére

    Pár sor a kedvedért. ;) Még nem végeztem a Rise of the Tomb Raiderrel így csak az elejét toltam le a Shadow-nak, és most félre is teszem picit. Nagyjából másfél órát toltam bele, itt érkezünk meg a jungelbe, és van első tábortűz. Eddig engem meggyőzött a játék, viszont én nem is úgy viszonyultam hozzá mint mások, főleg a kritikusok. Ez egy trilógia záró darabja, így nem is vártam semmi forradalmit tőle, csak vigye tovább, és zárja le majd a sztorit. A játék szebb lett, nagyon szépen fut HDR-el, és Gold fejessel a hangok is teljesen elbűvölnek. Mikor a mexikói városban sétáltam, illetve később a jungelben is teljesen átéltem a hely hangulatát, és a víz alatti részek is a helyén vannak.
    A játékmenet viszont lényegében maradt amilyen. Van pár újdonság, de semmi extra. Itt-ott alakítottak rajta, de az alapjai ugyanazok mint előző két résznek.
    Nekem eddig tetszik, de még jó pár órát bele kell ölnöm, hogy megfelelő képet kapjak. Akinek első két rész tetszett, annak ez is fog, de akiknek nem jött be, azok nem itt fogják meggondolni magukat.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák