Új hozzászólás Aktív témák

  • penge111

    addikt

    No, este végére értem a kalandomnak a Divinity Original Sin-ben. 66 óra alatt fejeztem be, pár küldit leszámítva kiveséztem a játékot. Akik anno szerették a hagyományos papír alapú rpgt (pl. MAGUS), vagy a régi nagy pc-s crpgket pl: Baldur's Gate, azoknak ez egy igazi csemege. Azok azonban akik a mostani "rpg"-en nőttek fel, azok lehet húzni fogják a szájukat, mert ez egy tömör rpg. Lassú, gondolkodást igénylő harcrendszerrel, logikai feladványokkal, rengeteg titokkal és csapdákkal.
    10/9 játék nálam, hatalmas meglepetés, hogy ilyen jó lett. A harcrendszere fantasztikus, jók a küldik, ebben a kategóriában szuper a grafika, zenék kimagaslóak, viszont a történet elég vérszegényke, kicsit klisés, de maga a játék annyira magába szippantja az embert, hogy ezt megbocsájtja neki. 3300 Ft-ért vettem storéból, ennyiért ajándék volt. Én tuti még egyszer neki esek, ha elfogynak a játékaim, mert más típusú karakterekkel kíváncsi leszek, hogyan boldogulok, vagy mondjuk milyen lehet lone wolfba tolni 4 helyett csak 2 karival. Egyszóval a kategóriájában kimagasló alkotás, ami a harcrendszerben sok érdekes újítást is hozott.

    Ui: aug 31-én érkezik a 2. része, ami állítólag az egytől sokkal, de sokkal jobb lett. Ahogy írják ott már a történet is nagyon rendben van.

    Peace: én már ezt a részt se tudtam letenni, nagyon rég volt olyan, hogy 5 órát aludtam és úgy jöttem melóba :) Talán gyerekkoromba, mi lesz itt a 2. rész után vagy ha a witchert leveszem a polcról ahahahaha ;]

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

Új hozzászólás Aktív témák