Új hozzászólás Aktív témák

  • szzoo

    tag

    válasz .LnB #149998 üzenetére

    Én két hete fejeztem be az Uncharted 4-et. Én az előző részekkel még nem játszottam. Ennek közepesen szerettem a felütését, eléggé távol ált tőlem ez az "amerikai, kalandor sztori". Emellett azért lenyűgöző volt, és a minőség játszatta a játékot. Kb. a felénél vettem észre, hogy megszerettem a szereplőket. Utólag azt gondolom kihagyhatatlan élmény és játék.

    Azt is látom miért nem szeretik néhányan. A játékmenete nem addiktív. Nem kell benne a karaktert fejleszteni, vagy kertet kapálni, hogy jövőre mégnagyobb legyen vetemény (hogy két végletet írjak). Ez szerintem nem negatívum, hanem a keményvonalas storytelling játékok sajátossága. Szeretni kell a szereplőket is hozzá...

    A God of Wart szerintem se hagyd ki!

    Én most ezzel haladok. Leírom én is, mint előttem százan, mert már nagyon kikívánkozik:
    Ez a játék maga a csoda, egyszerűen nem hiszem el! Mindent bejárok, de így is kb minden félórában van egy agyeldobós jelenet. Legalább olyan, mint a legjobb a UC4-ben. Nagyon az elején tartok még, nem tudom mi lesz, de eddig a legjobb játék, amivel játszottam.
    Elképesztően gazdag a világ, epikusak a csaták, szerethetők a karakterek, jó a sztori és gyönyörű! A játékmenet is addiktív, van sok a tenni-venni való - eddig tökéletesen adagolva. Mindig van valami új, valami friss, ami kizökkent: helyszín, fordulat, boss, zene, szemtelen humor, akár hajókázós sztori.

    Sajnálom, ha valaki kihagyja. Nem rétegjáték és elképesztően nagyszabású. Aki nem szereti a kihívást, attól is egy sztori nehézségű végigjátszást legalább érdemel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák