Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacko66

    tag

    válasz ProEvoFan #148883 üzenetére

    Köszönöm és a többieknek is akik írtak.

    A hobbyról vagy függőségről annyit, hogy 11000 játékóra felett járok a Diablo 3-ban, emellett kamionszimulátorral is játszom (Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator) ilyenkor a pc a tévére van kötve és fotelből vezetek egy Logitech DFGT-vel. Gondolom ez a kormány a PS4-hez is jó lesz mert alapból ahhoz készült tudomásom szerint.

    Megérkezett a gép és beállítottam rajta mindent ami így elsőre fontosnak látszott. Majd még újra nekiállok és lépésről lépésre átnézek mindent de a lényeg, hogy működik. Egy Philips 43PUS6162/12 4k tévére lett kötve, Archer C8 routerből kapja a netet vezetékkel. Először wifivel próbáltam és az is működött de a kábelt stabilabbnak tartom. Még a készülék érkezése előtti napon csináltam PSN regisztrációt, hogy ne akkor kelljen bajlódnom amikor már itt a gép. Be is jelentkeztem ebbe a fiókba és ha minden igaz akkor a 14 napos ingyenes időszakot is sikerült aktiválnom. További 1 éves előfizetést tervezek, ár/érték arányban nekem az megfelelő lenne és olyat keresek ahol csak a kódot kell megadni.

    Azért kicsi probléma is adódott a tévére kötés közben. A tévén 3 HDMI csatlakozó van a következő támogatottságokkal.
    HDMI1 - max. 4K UHD 3840x2160, 30 Hz-en (ide set top box van kötve)
    HDMI2 - max. 4K UHD 3840x2160, 30 Hz-en (ide a számítógép van kötve)
    HDMI3 - max. 4K UHD 3840x2160, 60 Hz-en (ide mediaplayer van kötve)

    Mivel a set top boxot és a mediaplayert nem szándékoztam bolygatni ezért a HDMI2-re csatlakoztattam a PS4-et a pc helyére. Nem volt kép csak sötét képernyő és a tévé kiírta, hogy Nincs jel. Áttéve a HDMI3-ba azonnal jó lett. A HDMI2-re visszatettem a pc-t de most meg mintha az égvilágon semmit nem csatlakoztattam volna, nem jelenik meg a tévé az nvidia control panelen. Nem tudom mi történhetett, ennek még utána kell járnom.

    Összességében eddig jó beruházásnak tűnik, az ajándékba kapott God Of Wart kipróbáltam de még nem sokat mentem vele. Először véglegesen be szeretnék állítgatni mindent.

    [ Szerkesztve ]

    Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |

Új hozzászólás Aktív témák