Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Akkor hát, Last of Us Remastered véleményem:

    Azért akartam írni ide, mert van egy problémám. És rendesen furán érzem magam miatta, és érdekel, hogy más is érzett e így a játékkal kapcsolatban.

    Azzal kezdeném persze, hogy a játék tényleg simán 10/10-es. Engem ami teljesen lenyűgözött, az a sok változatos helyszín. Annyira ötletes, valódi az egész játéktér... Mikor megérkeztem Pittsburgh-be... ott volt egy elégült sóhaj részemről (arcképem miatt is). De az egész szuper, ahogy haladunk előre az "évszakokkal".

    Na várjatok, ugrok, nem akarok részletes tesztet. Tényleg minden szuper, grafika, hangok, játékmenet, minden.

    Az a baj.., és nem is a játékkal van a baj hanem velem. Egyszerűen, ezt nem most 2018-ban kellett volna végigjátszanom. Most, mikor túl vagyok 7 évadnyi The Walking Dead évadon, jó pár The Walking Dead képregényen, a The Road c. filmen, és szinte az összes poszt-apokaliptikus láttam már, mert imádom a témát. Így, egész végig az volt a fejemben, hogy ez The Walking Dead. És Joel neve lehetne akár Rick is. :( Az én f*szságom tudom... :( De más nem volt ezzel így? Igaz, hogy a sztori gyönyörűen, mesterien van elénk tálalva, de nem tudott meglepni. Még a végén sem. Csak én vagyok ilyen hülye?

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák