Új hozzászólás Aktív témák

  • John_Deere

    tag

    válasz lanszelot #145925 üzenetére

    Először is, nyugodj le, talán úgy elég nagy esély van rá, hogy megnyugszol. :K
    Másodszor is, olvasd el amit írtam, értelmezd, és nem vágj rám olyat, amint nem írtam, mert olyat vágok Rád... :U

    Én nem tudom, miket írsz itt, hogy 40km/h-val valamit keresztbefordítasz, meg mi, arra meg már véletlenül se merek gondolni, hogy kontrollerrel játszol egy autós játékot, de fizikáról fröcsögsz. Egyrészt, feltételezem túraautóbajnokságban részt vevő gyakorlott sofőr vagy (Én nem) ha a fizikáról magyarázol, van valami halvány fingod azzal kapcsolatban, de gondolom most itt nem akarunk belemerülni a hajtott tengely és a hajtó motorok elhelyezkedéséből fakadó fizikai/geometriai összhatásokba, a TCS-be pláne nem,mert akkor sokáig fogunk itt ülni. By the way, 330 LE-s autóval közlekedek napi szinten és sokáig szlalomversenyző is voltam, tudom, mi a nagybani valós fizika egy játékban, és segítek: nincs és konzolon Te olyat a büdös életben nem fogsz látni, a rengeteg fizikai változó beiktatása miatt a mai konzolok kapacitásának legalább bő fele, ha nem több arra menne el verseny közben. Nincs, értsétek meg, aki tagadja, az...nem normális. Ha a fizika álmaid netovábbja, húzás iRacingezni, ahol még az útra felhordott apró por is real-time befolyásolja az autók tapadását, azon szinten, hogy épp hányan gurultak el ott már, megblabla...mondjuk az már nem is játék, inkább szim-szolgáltatás.
    Sajnálom, ha fáj az igazság, de a helyzet az, hogy csak ismételni tudom Magam: Autók ilyen részletesen még nem lettek demonstrálva játékban, mint a GT Sportban, és engem nem zavar, ha 700 helyett van benne szűk 200 (havi +10legalább jövöget amúgy hót-ingyen). Ez akkor is tény, ha fejedre állsz és csujjogsz közben a Win-exkluzív autós játékoddal, ami Xbox One S-en vagy min konkrétan epizódokkal korábbi szintű a grafó, a 6+ hány teraflipszflopszos One X-en is a környezet szép...annyi számítási kapacitásból kihoztak valamit, az szép teljesítmény #sarcasm. Igen, a környezet nem szép. És twitch-streamben szoktam mutogatni, bizonygatni, hogy gyerekek, mutasd azt a valós 1080p 60fps gameplayt, ahol akár cockpitnézet, akár chase-nézetben autót így látsz magad előtt. Szívesen fogadom.Volt már szebb, környezetű játék, látványos meg pláne inkább, szóval csak ismétlen magam, ha látványos játék érdekel, ott az NFS vagy DriveClub, ha szimulátor közel-valós fizikával, High-end PC és iRacing. Ha 700 autó kell, aminek egyrészt felét kb. sosem próbálod ki, másrészt lehet lootbox-olni (mert az kell ám egy autós játékba :DDD ), lehet menni Forzázni. :) Csak konkrétan Énengem speciel nem zavar, pláne mert a cockpitből nem látok annyit ki, plusz vezetés közben nem a búbosbankát figyelem a fügefákon, ezt írtam is, hogy nyíltan másodlagos tényező volt a környezet ill. effektek a játékban. a hardver erőforrásainak összpontosítása miatt. Kérlek, segíts, ennek melyik részét nem értetted.

    Ui.: Nem, nem győzködök senkit, mindenki felnőtt már és tud választani, mi szimpatikus Neki.
    Amúgy a GT Sport kb. 4,3 millió eladott példánynál tart, míg pl. amit még ismerünk, az a FM7, az tart most kb.1,6 milliónál.
    De f**zságokat ne beszéljünk már, mert elkap a stroke. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák