Új hozzászólás Aktív témák

  • NKing

    tag

    válasz myke7 #144931 üzenetére

    Én magamon azt vettem észre, hogy a játékok PS4-en azért jelentenek komoly kihívást a legtöbbször, mert nehezebb irányítani kontrollerrel. Az Uncharted szériában figyeltem meg, hogy a legtöbb harci helyzet nem lenne egyáltalán kihívás még a legnehezebb fokozaton sem, ha egérrel játszanék.

    Persze az is igaz, hogy nem vethetem össze a pár hónapos kontrolleres tapasztalatomat a több évtizedes egeres FPS-gamer múlttal... nem lenne fair. Így türelmes vagyok és már most is jobban megy minden a kontrollerrel, de valahogy nem érzem, hogy olyan szintű pontosságot tudnék elérni az analóg karokkal, mint egérrel - pusztán azért, mert fizikailag nem lehet vele precíz és apró mozdulatokat tenni (cáfoljon meg, aki képes erre :R ).

    Ennek ellenére nagyon élvezetes és főleg teljesen más élmény egy nagy TV-n gyönyörű grafikájú, exklúzív játékokkal játszani és a kontroller ebben nem fog zavarni túlzottan. Megjegyzem, engem a kompetitív multi teljesen hidegen hagy, ott biztosan más a helyzet - főleg ha kontroller VS egér játékosok egy arénában vannak összeresztve, az messze áll a fair play-től - kb. mintha az úszóbajnokságon néhányan békatalppal indulhatnának... vagy jetskivel :DDD

Új hozzászólás Aktív témák