Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    addikt

    válasz Frod #144186 üzenetére

    "Sziasztok!
    Party chat-hez szeretnék segítséget kérni, vázolom gyorsan az alapszitut: hárman vagyunk, ebből az egyik srácnak délután még semmi gondja nem volt, rá pár órára amikor megint le akartunk ülni játszani és új partyt nyitottunk a hangszóró ikonja fölött egy kis nyilacska volt, és ő ugyan hallott minket, de mi semmit sem belőle.
    (Őnála meg nekem volt kis nyilacska, de érdekes mert ő ettől hallott engem, a harmadik srácnál meg egyikünk se látott ilyet.)

    Nyilván ki mire gondol ilyenkor? Test Connection. Oké, megvan a type2. Set Up Connection. Gép restart. Gép teljes kikapcsolása majd újra be. Router restart. Aztán már mind a hárman ugyanezek. Semmi nem segített.

    A mikrofonja (sima gyári mono) lett kakukk pont estére, vagy a router rosszalkodik, esetleg simán csak a PSN-nek volt ilyen estéje és intézte el így a dolgot?
    Előre is köszi a tippeket!"

    NAT hiba lehetett, esetleg azzal lehet próbálkozni, hogy a CHAT host-ja más legyen.

    NAT hiba jobb esetben kiküszöbölhető bekapcsolt UPnP-vel (ezt a router webes felületén találod), vagy ha ez be van kapcsolva, Router firmware frissítés segíthet, esetleg FIX IP a PS4nek, és DMZ-be tenni.

    Szélsőséges esetben router csere.

Új hozzászólás Aktív témák