Új hozzászólás Aktív témák

  • 30z.Samu

    félisten

    válasz marilllyo #142006 üzenetére

    "Én a kezdetekkor nyálcsorgással vártam minden akciót... És el is vertem egy valag pénzt olyan játékokra amiket szinte ki sem próbáltam."

    Nálam is ez volt januárban, jött a nagy akció, eltapsoltam 35k-t játékokra (ami amúgy 50k lett volna). :D Viszont olyanokat vásároltam, amikről biztosan tudom hogy előbb-utóbb előkapom, ha lesz rá időm. Mert most abból van elég kevés. :D Tavasztól javul a helyzet és szépen lassan megnézegetem miket is vásároltam. Kapásból tudok írni 3 játékot, amit egyáltalán meg se néztem, ebből egy lemezes és még bontatlanul hever a többi között. :D De pl voltak most az EA játékok akciósak, azokból pl nem vásároltam egyet sem, mert nem keltette fel egyik sem az érdeklődésem. Talán a BF 1 lett volna, de az PS vásárlásakor megvettem, viszont az áprilist várom a GOW miatt. Tavasztól lesz mit pótolni, addig szerintem játékra nem is igen fogok költeni, max akkor fogok körbenézni, ha januárihoz hasonló akció lesz. Addig a mostani játékokkal el vagyok.

    A Dragon Ball-ban van valami szankció, ha az ellenfél kilép a meccsből? Erről valaki tud valamit? Tegnap este minden harmadik ember kilépett amikor úgy érezte hogy ez a meccs már elment neki. :U

    Sic Parvis Magna

Új hozzászólás Aktív témák