Új hozzászólás Aktív témák

  • RangerFox

    Topikgazda

    válasz FollowTheORI #140918 üzenetére

    Tehát te PC-s játékokat szeretnél PC-s minőségben játszani egy konzolon. Ok. Ehhez továbbra is egy PC-re van szükséged, ez egy nagyon ostoba elképzelés. Az X továbbra sem elég erős (és megsúgom, a következő generáció se lesz olyan erős, hogy akárcsak megközelítse az aktuális high-end PC-k teljesítményét). A konzol nem erre való. Ez egy olcsó, gazdaságos megoldás arra, hogy élvezhető minőségben tudj játszani az aktuális játékokkal.

    Azzal sem értem, hogy mi a bajod, hogy egy másik platformra miért ne kéne megvenni a játékot újra? Persze, egy cukorhabos világban az lenne a legszebb, ha elég lenne egyszer megvenni a játékot, és az összes platformra megkapnád. Sőt, még a Steam fiókod teljes tartalmával is játszhatnál akár Ps-en is. Na ez sose fog megtörténni.

    Persze, egyik játék sem úgy jelenik meg, mint ahogy azt eredetileg eltervezték. Ez régen is így volt, most is így van. Részben a hardver a gátló tényező ebben, de rengeteg ötlet landol a kukában mert túl költséges, nehezen kivitelezhető, nincs elérhető technológia a kivitelezéséhez, nem passzolna a megalkotott világba, stb. A játékfejlesztés ilyen, és már a tervezés korai fázisában rengeteg áldozatot és kompromisszumot kell hozni, hogy végül megvalósulhasson a produktum.

    És egy korábbi állásodra reagálva: Nem, nem csak a PC-s táborból tud már a konzolos éra új játékosokat bevonzani, hanem bárhonnan. Nem csak a játékipar, hanem a játékos közösség is nő.

Új hozzászólás Aktív témák