Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz #20844032 #140650 üzenetére

    Látod pont itt a probléma, hogy nem tudom mit akarsz nekem bebizonyítani, nem értelmezed a hozzászólásaimat, csak írod azt amit szerinted le kell írnod :DDD
    nagy mondatokat és szavakat használsz,de nincs mögtte konkrétum és egyértelmű értelem. Én nem mondtam, hogy látok különbséget, azt írom, hogy meglepő dolog , hogy egy lejátszó eszköz a FHD média fájlokat felskálázza,átalakítja 4K kimenetire mert ez egy felesleges lépés és nem is szokták ezt megtenni.
    Anomáliához vezethet egy-egy fájltömörítésénél, hálózati médialejátszásnál előfordulhat, főleg ha esetleg fel is akarja javítania képet, de ezt a ps4 szerintem nem csinálja.
    Olyan dolgokat magyarázol amiről szó se volt. Még egyszer leírom a felskálázás nem az amit te annak hiszel, bár egyfajta módon annak is hívhatjuk. Az egy megjelenítés átkonvertálás mikor a FHD videót a TV 4 k ban megjeleníti az történik, hogy uhd felbontás 4x akkora, mint a full hd, tehát 4 pixel lesz 1 pixel full hd videó esetében. Nincs lehetőség ezt máshogy megcsinálni. egy rögzített minőségű eljárásnál, konkrétan adott minőségű és felbontású videofelvételnél.
    Nincs pixel négyszerezés, meg hasonló, ilyet sehol nem írtam ezt is idekeverted valahogy. Nézz utána ennek ha ezzel is vitába akarsz szállni esetleg, ajánlom amilyen tv-t vegyek topikot.
    És nézz utána kérlek hogy milyen tévhiteket akarsz eloszlatni és mit akarsz megcáfolni amit leírok, mert a hozzászólásaidból nem jött le mi az amit te nem úgy látsz mint én. Mintha 2 más párbeszédet folytatnánk, amiben szerepel mindkettőnknél a 4K szó. :R
    remélem nem veszed ezt személyeskedésnek ilyesmi, én csak tiszta vizet akarok önteni a pohárba, ami elég nehezen halad :)peace.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák