Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz zzola #13438 üzenetére

    Na megláttam a fogatlan mosolyod :DDD , eszembe jutott mit ígértem tegnap. Felhívtam EA -t, mondtam, hogy mi a probléma, játszhatatlan, naponta többször kidob és kifagy, szaggat a játék, laggol stb... (ezzel nem is túloztam, ma is 2x kivágott már :((( )
    Elkezdet habogni emberünk aki alig tudott magyarul, hogy hát de ő több csapat dolgozik egyszerre és ő csak a fórumot .. Jó mondom oké, már átnéztem a fórumot, mindent.. Na de várjak néz valamit..

    Ilyet mond: maga milyen felbontásban játszik? 720 vagy 1080? -> Válasz: 1080p. Akkor meg kéne próbálni 720p, az a fórumon sokaknak segített a hibákban. Mondom normális maga? 3 hónapja megjelent, legjobban reklámozott "next-gen" játék és akkor kényszerítve 720p -ben játsszak? Na itt már annyira habogott emberünk, hogy majdnem megsajnáltam.. DE azért folytattam, hogy ezt hogy gondolják mégis, hol érdekel engem, hogy 5 platforma jött ki és szegény jajj ezz jajj az...

    Azt is mondtam, hogy 3 hónap alatt 2 nyomorult javítást tudtak kiadni, a fontos hibákról pedig a fejlesztők is annyit tudnak, hogy "investigating", azaz tudnak róla csak fogalmuk sincs mit ba***tak el.

    Kérdeztem, hogy na akkor most kinek és hova küldjem vissza egy üdvözlőlevéllel a játékot, ha a pénzt vissza szeretném kapni (persze nem küldeném, mert nekem kell, akarom ezt a játékot, csak nem jelen állapotában..). Hát azt csak akkor lehet, ha neten vásároltam 1 héten belül.
    Aha.. Befejezésül: "köszönöm, próbálkozom a fogyasztóvédelemnél, viszhall"

    Def26 2 év múlva bármi lehet, akár ez is :R
    Madwe van benne valami..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák