Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz zzola #131516 üzenetére

    Nem tudom jön e, amióta lelépett Destiny2-zni azóta nem beszéltünk... igen, én most eldöntöttem (azért morfondíroztam rajta pár hetet... nem is tudom mikor írtam erről először itt a PH-n valahol), PC-t nem újítom meg... a VGA árát meg ellőttem a két konzolra most pár játékkal.
    Elfogadom hogy gyengébben néz ki meg az összes amit érvnek felhoznak... de már most tetszik hogy nem a gép előtt kell ülni az asztalnál, hanem ágyból lehet játszani, meg nincs szívás a telepítésekkel driverekkkel stb. :DDD
    (Arról nem is beszélve, hogy maximalista vagyok és egy gamer PC most bazi drága lenne ami az én ízlésemnek megfelel - a konzol meg ugye adott, nincs jobb - kéne majd full komplett gép, meg valami gamer monitor is mellé... inkább eljátszom ezt konzolon meg megtartom másra. Elég sok pénz... többszázezer lenne ugye.)

    Azért az vicces hogy amit VGA-ra költöttem volna csak, abból kijött két konzol (ráadásul ugye az egyik a PS Pro) + jópár játék (igaz nem a legújabbak).

    Nyilván ez ment volna PC-vel is, tv-re köt (vagy steam link) + kontroller... azt is ki fogom próbálni a meglévő cuccokkal. :)
    No meg érdekelt jó pár exkluzív játék is, amit most végre végig tudok játszani.

    Meg már vén vagyok kell a kényelem. :D
    Szóval ami multi az valószínű marad PC (meg a régi játékok amit még nem pörgettem ki), de valószínű minden más mostmár konzol lesz... legalábbis minimum egy évig, amikor lejárnak majd az előfizuk is.
    Jövő ilyenkor hozok majd megint egy döntést. ;]

    Ráadásul ami nem kell azt el tudom adni... ez nagy előny.

    [ Szerkesztve ]

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák