Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    válasz kiezTe90 #117117 üzenetére

    Ez a mennyire nehéz rászokni kontrollerre kb attól függ mit játszol. Nekem eleinte a lövöldözős játékok voltak piszok nehezek, mert nagyon nehéz megszokni a gombát, hogy pontosan tudj vele célozni. Arra is számíts, hogy el fog fáradni a kezed (hüvelykujj, tenyér közép) és ez totál természetes. Ne kezd utálni miatta a kontrollert meg ilyenek, szimplán csak idő kell amíg megszokod a fogását és megerősödnek a hozzá szükséges izmok.

    Viszont vannak bőven olyan játékok, amik tök jók az átszokási időszakra. Pl valami verekedős, gomb nyomkodós pörgősebb cucc. Célzás gyakorlásához meg valami rpg Dragon age vagy skyrim, ahol nem vagy rákényszerítve a folyamatos távolsági harcra, hanem ha nem megy vagy bizonytalan vagy, akkor előrántasz egy kardot és kész.

    Nekem cirka egy hetembe telt mire megszoktam a használatát. Páromnak a mai napig nem mennek a lövöldözős játékok, de nem is szereti őket (nem is csoda, hiszen nő :D). A nagyon közeli barátomnak pedig olyan 2 hétbe telt mire megszokta. Ellenben ő nem túl aktív játékos...

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák