Új hozzászólás Aktív témák

  • barcabome

    aktív tag

    válasz Bencus88 #11278 üzenetére

    Én is úgy vártam a gépet, mint egy kisgyerek, de mikor megjött szerdán a cucc, akkor szépen letettem, elszívtam egy cigit, majd utána gyönyörködtem még 5 percet a KZ bundle dobozán és szépen lassan finoman kibontottam.

    Addig rossz csak a várakozás, míg nem tudod biztosan, hogy megvan, a tied, míg nem rajtad múlik a dolog, hanem a futáron. Én a Mediamarkt-tól rendeltem online és egy mezei postással küldték ki, felhozta a 4.re a csomagot. Direkt sógorom nevét adtuk meg neki, hogy kaputelefon alapján odataláljon, erre nem akarta ideadni, mert csak sógorom veheti át... Majdnem visszavitte, úgy kellett rábeszélnem a postást adja már ide.

    Pedig rendelésnél (telefonon rendeltük) direkt kérdeztük a mediás ügyintézőtől, hogy átveheti-e bárki, aki otthon van. Azt mondták igen, de a postás meg azt mondta, hogy 100k felett csak a címzett veheti át... Még a külső csomagolást sem lehetett kibontani (nem a ps4-ét, hanem csak a sima kartondobozt), hogy megnézzem legalább az van-e benne, amit rendeltünk. Azt mondta a postás hiába fizetem ki és utána bontom ki, akkor már nem náluk lehet reklamálni, ha valami nem jó.

    Nem értem, hogy a MM miért nem egy komoly futárcéggel dolgozik... :W

    Szerk.: A legot én is próbáltam x360-on, nagyon jó kis játék, habár engem nem nagyon köt le az ilyesfajta játék, de amint leültem mellé beszippantott. Mondjuk én ps4-re inkább a komolyabb játékokat szerzem be először, főként fps-eket, illetve autós gameket, na meg persze majd a FIFÁT!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák