Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz Retekcloud #110694 üzenetére

    Legóból melyiket próbáltátok? Unokaöcséim (jó, ők kockafejek mondjuk) szintén 7-8 évesen jól elvoltak a Harry Potterrel.
    Mondanám még a Tearaway Unfolded-et, mert az is aranyos végülis, csak kicsit elvont, ráadásul harcolni sem a megszokott módon, csapkodva kell, hanem gyakorlatilag a kontroller lightbar fényét kell az ellenségekre irányítani (megjelenik a lightbar-hoz hasonló fényháromszög a tv-n és akkor ahogy mozgatja a kontrollert, úgy mozog a fény is), emiatt jóval egyszerűbb, mint más játékokban a harc, a platformer részek sem rémlenek olyan nehéznek, csak egy-két helyen (videókat nézz róla, hogy szerinted menne-e neki). Meg poén például, hogy a mobilos PS appot ha összekötöd a PS-eddel és lefotózol valamit (például az arcát), akkor megjelenik a játékban a földön meg a tárgyakon amit lefotóztál és akkor ott fog vigyorogni, vagypl múltkor átjöttek kislányok hozzánk és a csincsillát fotóztuk le úgy, hogy a játék baromi jól egy sziklára rakta a fejét, a kicsiknek ez nagyon tetszett.
    Van még a Color Guardians, ezt csak látásból ismerem, de cukinak tűnik. Vagy a Skylanders, ez ugye ilyen augmented reality játék, megveszed a készletet a játékhoz, meg bábukat még hozzá és akkor ezeket tudod használni meg váltogatni a játékban, ezt kifejezetten kisgyerekeknek találták ki. Ugyanezt tudja a Disney Infinity is, csak nyilván Disney-s figurákkal meg témákkal.

    (#110696) BOBAKILL: Az szerintem nehéz lenne neki. :) A Raymannél szerintem nehezebb játék.

    (#110697) janomano1102: Ez meg még nem jelent meg (sajnos). :( Pedig kortól függetlenül szerintem mindenkinek tetszene.

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák