Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    addikt

    válasz Sanyyka #109026 üzenetére

    Mostanában elég kevés időm van a topikkal foglalkozni, de azért ha van öt percem, és úgy érzem valakinek tudok segíteni, akkor röviden válaszolok. Köszönöm a visszajelzésed.

    Sajnálattal olvasom a soraidat, hogy az ötletem nem nyerte el a tetszésedet, sajnos a kérdésed meglehetősen összetett. Ugyanis olyan készülékre lenne szükséged, ami olcsó, csatlakoztatható a televízióhoz, és a játékkonzolhoz is egyidejűleg. Eleve "megfizethető árú" is szubjektív fogalom. Node lényegtelen.

    Legfelül az összefoglalóban van egy ilyen hogy:
    Hasznos tartozékok, kiegészítők

    Ebben találsz több működőképes alternatívát is, én különösképp a Turtle Beach megoldásait javasolnám, ezeken a készülékeken van optikai bemenet.

    Ennek megfelelően (én) a televízió optikai kimenetére kötném a Turtle Beach készülékét, (PS4 HDMI-n tudja küldeni a hangot a TV felé) így, ha a konzol nincs is kapcsolva, de a fejhallgatót tudod használni tévénézéshez is (persze csak abban az esetben ha a televíziód tudja továbbítani HDMI forrásból optikára a hangot, és az egyéb forrásokat is TV műsor, Plex stb, hangját is ki tudja adni optikai kimeneten.) :)

    Szerk: Televíziód topikjában érdeklődj, továbbá Turtle Beach tulajoknál is rákérdezhetsz a fentebbi megoldás szerint használják e TV nézésre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák