Új hozzászólás Aktív témák

  • béke

    aktív tag

    Sziasztok Ps4 tulaj lettem, azt szeretném kérdezni, hogy ha Store-on veszek játékot, ugyebár azt le kell tölteni de a játék kb. 50-60GB és a netem eléggé kaki, ha megveszem, indul a letöltés de nekem biztosan kellene kb. 10-15óra a letöltéshez, a gépet viszont nem tudom be kapcsolva tartani ennyi ideig és nem is szeretném szóval nem lesz gond haki kapcsolom töltés közben? Másnap ugyan onnan folytatná?

    És még egy kérdés ha megveszem a játékot, és mondjuk gépet váltok.... Pl. Új gép Bejelentkez, elérhető lesz a játék számomra? csak le kell töltenem? vagy ez nem jó gondolat, és mondjuk csak a HDD tárolja a gamet?! Vagy mi van akkor ha a Wincsi teli van és törölnöm kell valamelyik gamet?!

    Köszi Most kezdek Ps terén!

    Ja és még valami a végére :)
    Store-ban eléggé gyatra a felhozatal gyerek családi màszkálos játékok terén (Pl. Gondolok a régi motyókra: Crash,Mario, DonkeyKong, Spyro,.. és most nem a platformhoz kötöm a címeket ha nem úgy általánosság értelmében hasonló játékot szeretne a család de csak a "Kínai" semmi értelme rossz graffal rendelkező cucokat találni ) Remélem értitek mire gomdolok ha tudtok valami jó címeket azt megköszi.

    [ Szerkesztve ]

    Alá írás :)

Új hozzászólás Aktív témák