Új hozzászólás Aktív témák

  • Real_Necro

    veterán

    válasz t_a_m_a_s #11001 üzenetére

    Igen, szép méretes darab, de utóbbi 3 évben ~30%-ot nőttek az órák méretben. :D

    Munkába járós órák, fontos, hogy masszívak legyenek. Élőben amúgy tényleg szebbek, pl az enyém képről nekem nem is tetszett.

    PRO-peller

    Nekem is a mobil szorította ki a karórát. Régen (általánosban) voltak szép csilivili kvarcaim potyogós mutatókkal, meg egy felhúzós, de azt odaajándékoztam anyámnak. Aztán lett gumiszíjas Casio, még mai napig tiptop állapotban megvan. Majd jöttek az illuminatoros órák, akkor lett egy bőrszíjas műanyag vázas, ami bár mai napig működik, de jól elkopott. Valamikor 2001-ben vettem első telefonom (R320-as Ericsson), ott el is hagytam órát. Majd 2008-ban jött a hiányérzet és vettem egy Casio EF-514-et (fehér számlapos fémszíjas). Most is tökéletesen megy, van pár karc az üvegen mert cégnél véletlenül egy rácshoz ütöttem. Egyébként szép állapotban van, csak 2 évente óracserés a dolog ami kb 3500-ba került...

    Most meg szerettem volna egy komolyabbat...

    Páromnak és nekem életünk része az óra. Mindketten számokkal, határidőkkel, dátumokkal dolgozunk és Tamáshoz hasonlóan körbe vagyunk véve (pc, naptár, fali óra, telefon) órákkal, de mindig a karunkra nézünk. Ez egy megszokás, de egyben jó érzés is szép órára nézni.

    M3ss

    Adózáson (+számla/nyugta adás) kívül szerintem OÉTI engedély kell még hozzá. Ugye fel kell tüntetni szavatosságot, összetevőket stb...

    Szerk.: ÁNTSZ-t meg majd Mercutio megmondja. ;)

    fi:zi'k

    Itt jön a nagy kérdés, használ e markolatot... :P Szerintem nem. :N

    [ Szerkesztve ]

    „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Új hozzászólás Aktív témák