Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    Windows Mobile-ról múltkor szó volt itt pro-kontra. Ma ismét eldobtam az agyamat tőle... ismerős kért, hogy állítsak be ezt-azt rajta. Agyrém.

    Segítsen már valaki! Komolyan nem lehet a Microsoft fiókot módosítani-törölni rajta, csak teljes gyári állapotra való visszaállítással?!?!

    A Microsoft saját helpje legalábbis ezt írja:

    "Figyelmeztetés! Ha meg szeretné változtatni a telefonján használt Microsoft-fiókot, először vissza kell állítania a telefon gyári beállításait. Ezzel minden olyan tartalom törlődik, amelyet valaha a telefonhoz adott."

    Rosszul adta meg az ismerősöm az email címét, és onnantól kezdve nincs módosítási lehetőség, persze belépni sem tud a fiókjába. Ez tényleg ilyen??? Egyszerűen nem találtam módosítási-törlési lehetőséget, csak a többi fiókra, azt persze lehet (Outlook, Hotmail, egyebek). De a fránya Microsoft-fiókot nem engedi sem törölni, sem módosítani a (hibásan) beírt emailcímet.

    Van valakinek tippje? Létezik megoldás azon kívül, hogy visszaállítanánk a gyári állapotot?

    Egy egyszerű kis Lumia 520-as készüléke van, nyilván vannak ennél sokkal jobbak, ez konkrétan nagyon nem tetszett nekem. Meg ez a rendszer... :D Nem tudom, kicsit visszafejlődés szerű volt nekem az egész Android után, annyira egyszerű-fapad az egész. Az egyszerűség nem lenne baj, de valahogy az egész... számomra emészthetetlen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák