Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • donki

    senior tag

    válasz Win-T #31667 üzenetére

    Nem atomfizika az, csak a leírások feleslegesen bonyolultak.
    Ha meg akarsz ölni egy conquerort és a watchstone-t beszerezni, akkor az adott területen (például Glennach Cairns-ban) több map-et is meg kell tisztítani, ebből adódóan (tehát hogy több mapod is legyen a területről) a map loot-ot koncentrálni kell, mindjárt írom, hogy hogyan.
    Ha az adott térképen megjelent már a citadel, fölé viszed a kurzort, és kijelzi, hogy melyik watchstone obtained, mely nem, illetve hány watchstonet kell beszúrni, hogy a területen a conqueror megjelenjen. Ha a szükséges mennyiségű watchstone-t beillesztetted, ahogy írod, hármat, akkor más terület ne legyen, ahova 3 watchstone-t raksz, de a kapcsolódó területek közül az egyikbe négyet, másikba kettőt rakj. Ezzel azt éred el, hogy az általad megtisztított mapokon eső map loot-ok, amik ugye nagyjából hasonló szintűek, mint amelyik map-et éppen tisztítod, azok elsősorba ugyanarra a területre esnek, amelyiket éppen tisztítod, mert csak ott van 3 watchstone beszúrva, tehát lesz utánpótlásod. Ha véletlenül magasabb szintű map esik, az főleg oda esik, ahova a 4 stone-t szúrtad, stb.
    Azt is vedd figyelembe, hogy ha a map-en valamelyik terület be van színezve, akkor semelyik másik területen nem jön conqueror, amíg a beszínezett területen elő nem csalod és le nem ölöd a conqueror-t. Tehát ha pl. Tirn's End színes, akkor ott csináld a mapoket, amíg a conqueror-t le nem ölted.
    Fontos: Ha 3 watchstone-t beszúrtál egy belső területre, akkor ott 10-14, de elsősorban 11-14. szintű map-ek vannak. Ha az atlast megnyitod, és a csomópontok fölé viszed a cursort, láthatod, hogy a jelenleg beillesztett watchstone mennyiséggel éppen hanyas szintűek ott a csomópontok. Ilyen szintű map-eket kell futni.

Új hozzászólás Aktív témák