Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    Harvest FAQ, kertész leszek, szörnyet nevelek:

    - A kertet a HO-ból is elérhetjük.
    - minden magtár kinyitása egy fejlődési ciklusnak felel meg a kertben. Automatikus, nem kell hozzá a kertet felkeresni. (Viszont meg kell találni hozzá a ládát a mapon.)
    - az azonos szintű és típusú magok stackelhetők
    - a kertészeti cuccok lebonthatók és áthelyezhetők, ha változtatni akarunk a kert layoutján. (Egyes magoknak más magok közelsége kell a fejlődéshez.)
    - a Collectorok aktiválásuk után, ha a monszták már életre keltek nem célozhatók addig, amíg mindet le nem vertük, véletlenül nem rombolhatjuk le őket.
    - a beérett "termés" nem tűnik el vagy "romlik meg", ha nem aratjuk le azonnal, megvár minket. (Csak nem tudunk addig újat növeszetni a helyén.)
    - a magok sem romlanak meg, tárolhatók, eladhatók.
    - magasabb szintű (T2-3-4) magokat a kertben tenyésztett, eggyel alacsonyabb szintű monszták dobhatnak.
    - a magokon és a craftoláshoz szükséges Lifeforce-on kívül a kikelt monszták egyéb, akár liga specifikus cuccokat is dob(hat)nak
    - SC módban a kikelt monszták megmaradnak halál után is, mehetünk vissza újra próbálkozni.
    - partiban be tudunk lépni a társak kertjébe is. A mag drop elosztásán, illetve az egyes játékosok saját kertjére gyakorolt hatásán még dolgoznak. (No.1. Big Bug Chance és reddit flame)
    - Játékmódonként egy kertünk lesz, de a magasabb szintű magok csak akkor fejlődnek, ha hasonló szintű pályán nyitunk magtárat. Egy A1-ben járó karakter nem generál fejlődési ciklust a T10-es mapról származó magoknál.

    [ Szerkesztve ]

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák