Új hozzászólás Aktív témák

  • m.lala

    aktív tag

    válasz crazygamer #26312 üzenetére

    Rengeteget fejlődtem általatok igy talán már merek pár gondolatot leirni.
    Köszi mindenkinek a segítséget, azthiszem kezdem már kapisgálni a játékot és a kövi szezonra talán meglesz minden amit elterveztem.

    freezing pulse totem [link]
    szerintem egyike a legeslegolcsóbbaknak, talán ha 200c kell a kiegészítőkre, a vértre kell költeni a 6link miatt. T12-13ig jó szinte helyből 3-4 labbal, Lassú voltam, ami orvosolható, és meg megesett, hogy leütöttek, de a clearsped jó, és kellően erős is, max szintre mint minden ez is zsebbe nyúlós. Csak dobálod a totemeket és futsz mint a nyúl.
    WSL raider [link]
    Főkarim volt és jó szívvel, de kellő idegrendszerrrel ajánlom a WSL raidert. Nekem sajna bossok ellen nem volt elég tankos, de kezdő vagyok szóval ez nem a build hibája ugy érzem. Clearsped 11/10 és igazából bossok ellen is nagyon erős, de ugye eva/dodge ra épül igy sokszor haltam, sírtam is itt :D lvl 93 on fejeztem be, de minden pont kellett volna úgy 99re érett volna be, de a védelme akkor is reflexfüggő. Cirka 30-35 exa körüli költsége volt. Ha lenne vagy 70% blockja jaj mamám sose néznék más videót.

    Én ezzel poénkodtam el a liga végét, jelzem full unique: persze a fegyver nem 1 exa [link]

    Melee vonalon nekem kövi szezonra sweep berserker lesz.... Beszéltem egy sráccal aki megépítette, odáig volt meg vissza, a vidi nem az övé, aki birja gyomorral a pörgést ez az igazi Cyclone’s daddy. :D
    csak erős idegzetűeknek: [link]

    [ Szerkesztve ]

    Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?

Új hozzászólás Aktív témák