Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hooper

    őstag

    Sziasztok!

    nem akartam túlbonyolítani a patch kábel vásárlást de csak belemerültem :D
    Robotos áruházból megvettem az "elsőt" ami azonnal átvehető volt és hosszban elég. Cat7 nem volt de cat6e igen.. kézhezvételt követve láttam h vékonyabb mint egy iPhone kábel :U és a leírásban szerepelt h nem árnyékolt kivitel.
    Utána olvastam itt, ha jól értem ha hálózat minden eleme nem felel meg az árnyékoláshoz szükséges feltételeknek akkor az árnyékolt még rosszabb is lehet?
    Korábban nem alap volt hogy a kábelek árnyékoltak valamilyen szinten vagy az más jellegű volt mint ami a ca6 és felette lévőkön van?

    Sima otthoni hálózat. 2 apple Mac studio meg egy sync nas ami belefut a Vodás új "csúcsrúterükbe"... mivel a Mac tudja a 10 Gbitet lehet elgondolkozom majd hogy a 3 eszköz egy 2.5ös switchbe fusson bele hogy a két kép egymás közötti adatátvitele gyorsabb legyen.. 10gbites switch ára picit erős....bár a kisebb is egyelőre távlati cél..

    Emiatt, + egy komolyabb nagytakarítás miatt gondoltam h újra húzom a régi már kitudja milyen patch kábeleket a lakásban.

    5-10 méter a táv jelenleg a routertől mind3 eszköz esetében.. annyi hogy két hosszabbító kábel, egy HDMI és 2 hangfal kábellel összefogva futnak a fal mentén.... talán ezért gondoltam kellhet az árnyékolt :F

Új hozzászólás Aktív témák