Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AMD Power
titán
válasz batai15 #28396 üzenetére
Én úgy számoltam ,hogy vételár + 70 átírás, biztosítás stb + kb 70-100e még szervizre. Ez a reális. Jobb esetben.
Nekem volt dizel és benzines is. Nekem egy picit jobban bejött a benzines. Mondom úgy ,hogy tesóm SEAT Toledo Magnus Plus full extrája 150Le+ TDi. Ami mondjuk egy állat, de nem az én pénztárcámnak való.
[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
válasz batai15 #28392 üzenetére
Végülis te döntöd el, milyen típust választasz, én csak jeleztem, hogy egy Swiftnél(és talán egy Corsanál is) kényelmesebben lehet utazni egy Astrában.
Vagy ahogy nagy autóvásárlási tanácsadónk javasolná, ha nincs pénzed normális autóra, inkább ne vegyél semmitvebbful:
Nem nagyon értem én ezeket a dízel, meg nyomaték dolgokat, de a papíron gyengébb dci Clio jobban az ülésbe présel, mint az Astrám. Mondjuk az nem is füstöl, viszont pörög rendesen[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
válasz batai15 #28384 üzenetére
Nem újat. De itt is lett mostanában linkelve néhány, amik között akad vállalható. A való állapot úgyis meglepetés lesz, mint bármelyik másik típusnál. Mis is mostanában mutogattuk meg a 300k-s Astráinkat, és nem nagyon panaszkodunk. Azért elég nagy lépés Swiftről Caravanra
Kérdés, szükség van-e rá. egy ötajtós sok mindenre jó.AMD Power:
Olajkályhát nem szeressem, meg aztán állapot ide, vagy oda, 400k km, hm.gban:
Kifelejtettem a motoros fényszóró magasság állítót.[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
válasz batai15 #28036 üzenetére
egy autónál sosem tudhatod előre, mi fogja megadni magát. úgyhogy lehet abból sértődés, hogy megvetted, utána rá kell költeni a gatyádat is, mire autó formája lesz. azt pedig soha nem fogod megtudni, hogy tudtak-e a hibákról vagy sem.
az idős néni meg kiemelten az a kategória, akinek eszébe nem jut, hogy az az autó másképp is mehetne, szervizelni kellett volna, javítani való van rajta.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
davee_92
csendes tag
válasz batai15 #28023 üzenetére
Persze, hogy nem, csak az után jött be ez a motor, ugyan úgy volt NZ-s is, SE is stb.
Egyébként a 60Le-s Corsa gond nélkül viszi a 170-et, legalábbis az enyém nem gondolkodott rajta, és nem kellett hozzá hátszél, vagy szakadék.
Nekem jelenleg 140 van bent garantáltan, valóban ennek a legolcsóbb a fenntartása, egy XE már többe kerül, de az sem vészes.
Opel Műhely - Minden ami Opel! - http://opelmuhely.com
-
gban
veterán
válasz batai15 #28027 üzenetére
60 LE-s F Astrám van, 11 éve.
Ha olcsó fenntartású autót keresel, városon kívül jó fogyasztással, cserébe nem versenyezni akarsz, de még az sem bánt nagyon hogy 2x1 sávos úton erősen meg kell gondolni az előzést, és szeretnél relatíve biztosra menni hogy nem hagy cserben, bátran merem ajánlani.
Természetesen sok függ attól is hogy mit veszel - az enyémben 220e van, de műszakilag, menettulajdonságilag, hangilag simán elhinnéd hogy 140 van benne, és mentem olyannal amiben garantált 160 volt (ismerősé, újkorától nála van), de ha nem látom, nem hiszem el hogy nem 300-400 van benne, az enyémből kiindulva.Postázást nem vállalok.
-
bambano
titán
válasz batai15 #28025 üzenetére
régi 1.4-es f astrát is vezettem, közlekedni lehet vele. az 1.2-es corsával a városon belüli tempót jól lehetett tartani, de a pályás 130-140-et már nem annyira szerette.
szóval nem rakéta, de a-ból b-be autónak jó.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
davee_92
csendes tag
válasz batai15 #28021 üzenetére
'97 után került bele a Facelift-es Corsa B típusba az 1.4 90Le-s X14XE motor. Tehát nem kamu, valóban létezik ilyen Corsa.
A 60Le-s Corsa, hiába mondják nem annyira gyenge, valóban kicsit Windows alapú, mert ha olyan kedve van megkérdezi 3x, hogy biztosan gyorsítani szeretnél-e.
De egy stiftet röhögve le lehet vele hagyni visszaváltás nélkül. Nekem is ezzel a motorral szerelt Corsa-m van, szóval tapasztalatból írom amit írok.
Nem mellesleg eladó sorba került most, úgyhogy lehet érdeklődni!Opel Műhely - Minden ami Opel! - http://opelmuhely.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest