Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rothfb

    veterán

    válasz janos666 #36088 üzenetére

    "(#36083) dh66e - Szerintem leginkább attól és úgy lesz belőle népi kálvária, hogy minden, csak picit is hibás TV-re (ahogy írták is lentebb, a legtöbb átlagfelhasználó ezt észre sem venné soha, amiről itt sokszor szó van) jut legalább 3-4 élcelődő komment, hogy melyik gyártó milyen minőséget képvisel, és hogy milyen sok a gond az OLED technológiával úgy általában és hogy ha kellett egy panelcsere, akkor biztos kell még három. :((("

    Nagyon rossz irány (és ebben igazad van) felnagyítani problémákat.
    De. Van ez a fórum. Ebben kb van 20 aktív ember, akik beírogatnak. És még ebből a 20 (hasra csaptam, tőlem lehet 25 is) emberből is van jópár, akiknek folyamatos panelcseréik vannak. Van persze olyan, aki szerintem is túl kritikus, elszíneződéseket lát stb. De egyre több a halott pixeles emberke, ami viszont egy több százezres tv-nél elfogadhatatlan. És mivel ezek 99%-a LG, ezért persze, hogy ...
    Az egész lényege az, hogy nem szabad elbagatelizálni ezt a dolgot. Ezek komoly problémák. Csak azoknak nem komolyak, akik mazochisták, oligarchák, milliárdosok, kimondottan szeretnek vagyonba kerülő tv-ken panelt cserélgetni.
    Ettől még én is azt mondom, nincs nagy gond az oledekkel, persze könnyen beszélek két hibátlan tv-vel a lakásomban.

Új hozzászólás Aktív témák