Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
válasz SoulReaver #3253 üzenetére
Nemértem a kérdést. 700w ajánlanak hozzá neked van egy 750w táp akkor mért ne volna elég?
-
Garsza
veterán
válasz SkyTrancer #3106 üzenetére
Így van. Egyébként én még nemtalálkoztam VRAM hiányos szituval a 3080 -nál. 3440-1440 -en.
-
Garsza
veterán
Helló! DLSS3 és Frame Generátornak milyen hátrányai vannak ha bevan kapcsolva? Használható FPS Multiknál is?
3080 cseréjén gondolkodom sima 4070 -re. A kicsivel több Vram, DLSS3 és kevesebb fogyasztás miatt. 4080 volna az igazi, de annyi külömbözetet nincs szívem kifizetni. -
Garsza
veterán
válasz - = Zk = - #2981 üzenetére
Szerintem elvitték a 440 TUF -ot. Már más van neki abban a hirdetésben, nekem el volt mentve.
-
Garsza
veterán
válasz ScomComputer #2422 üzenetére
Nem érek én ilyesmire. Meg igazából én csak kérdezni tudok. Ez bonyorult ügy nálam hogy mi lessz mint mindég.
-
Garsza
veterán
Helló! Csinál nekem valaki kitolt tdp kerettel oc val egy tesztet hány pontot dob egy 4070 Ti Superpositionban 4k optimized és ezt mekkora fogyasztás mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
100% hogy csak svaicbqn szállítanak, ez akkor opció ha valaki ott él, vagy van ott ismerőse.
-
Garsza
veterán
[link]
TUF Ti Svajci Asus webshop. 840 euro. -
Garsza
veterán
válasz ScomComputer #2386 üzenetére
Ne rugózom. Már el van döntve. Csak kérdeztem tapasztalatot a TUF -ról.
Ha már szencségtörést követek el legaláb ne nyúljak mellé. Mondjuk az én kártyámért nem nagyon kapkodnak annyiért amennyiért hirdetem. -
Garsza
veterán
válasz - = Zk = - #2384 üzenetére
Gondolom igen. Mert onnan linkelte. Mondjuk ha már azt venném akkor inkáb az Asus német webshopjából. Ott 1000 euro alatt van.
-
Garsza
veterán
válasz ScomComputer #2381 üzenetére
Annyiért nem veszek. Annyit nem ér meg a váltás nekem. Ez közel 300 euroval több volna mit amit most akarok.
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
Köszönöm a visszajelzéseket. Pár dolog teljesülése esetén szerde csütörtök környékén én is jelentkezem akkor egy TUF -val.
picit szembe menve a vallásommal. Még szerencs hogy az új strixek nem túl szépek. -
Garsza
veterán
4070Ti TUF -val vannak itt tapasztalatok? Milyen a hűtése? Hol helyezkedhet el egy Strixhez képest?
Jó áron tudnék hozzájutni most egyikhez. Erősen gondolkodom a cserén.
Konkrét összehasonlítást nem találtam. Tesztek alapján amit néztem jónak tűnik.[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
válasz ScomComputer #2363 üzenetére
Igen csúnya, de hát a vallás az vallás.
-
Garsza
veterán
Helló! 4070Ti -ről lehet találni tesztet ami összehasonlítja a hűtési teljesítményeket? Én nem találtem.
Elsősorban a TUF - Strix páros érdekel. -
Garsza
veterán
Asus német webshopja kb. 50 eurót csökkentett minden elérhető 4070Ti árán.
[link] -
Garsza
veterán
válasz ScomComputer #305 üzenetére
Dehogy. Nem volt jelentkező a 3080 -amra. Pedig a 915 eurós TUF nagyon jó árban volt. Ahogy elfogyott 1 2 órá ra vitték volna a 3080 -am.
Mondjuk lehet inkáb platformot kéne cserélnem 9900k kicsit öregecske már. -
Garsza
veterán
Helló! A Strix RTX 4070Ti is Vaporchamberes mint a nagytesó? Van róla valahol infó? Én nem találtam.
Annyit látok hogy kissebb a hűtőborda. 4080 el sem férne a házamban. -
Garsza
veterán
válasz - = Zk = - #280 üzenetére
Fogalmam sincs. Nálam van. Majd ha lesz időm csinálok videót vagy képeket.
-
Garsza
veterán
Ma jött ki Új GPU Twak III ebben már szépen működik a gorbe állítás. És sokkal könnyebben kezelhető mint az MAB. Nem ugrál összevissza a görbe. Van OSD je is igaz nem annyi mindenre mint az MAB -nek de a fontos dolgok benne vannak. Ventiprofil is belőhető. Sőt Asus tulajoknak a kártyára dugott ext fun is külön állítható.
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
válasz SkyTrancer #269 üzenetére
Persze tudom hogy magamban kell letiztázni. De szívesen meghalgatom mások tanácsát véleményét. De végsősoron úgy is az én döntésem lesz. Viszont ha biztos volnék benne hogy váltani akarok akkor már rendelném a TUF -ot. Mondju HD 7950 után volt 970, 1070 4évig, 2070, 3070, 3080.
-
Garsza
veterán
válasz SkyTrancer #265 üzenetére
Igazából az, újból indulna a plusz garancia, kb. 20%plusz teljesítményt kapná, 2GB több VRAM újabb architektúra.
Kissebb fogyasztás. De például az új CoD -nál (amivel most játszok) nagyon nagy az előnye a 3080 hoz képest tesztek alapján.(#266) arpi6k
Az volna az igazi. Csak az már dupla annyiba kerülne mint a mostaninak az értéke. Annyit nem akarok kiadni érte.[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
Úgy néz ki ne jó a GPU tweak Undervoltra. Valamiért nem bírom rávenni hogy a frekigörbét gyári értéknél lejjeb vigye az adott feszültségeknél csak felfele lehet vinni. Ezért nem tudom kiegyenesíteni a kívánt freki feszültség páros után a görbét. Esetemben 1905MHz/875mV.
-
Garsza
veterán
válasz - = Zk = - #222 üzenetére
Azóta sokat javult a GPU tweak. Ma le is tesztelem szerintem.
-
Garsza
veterán
válasz ScomComputer #217 üzenetére
Akkoriban még bugos volt. De azóta javult már szerintem.
-
Garsza
veterán
válasz ScomComputer #209 üzenetére
Majd lesz rivatuner HWinfo páros.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- PowerColor Radeon Hellhound RX 6600 XT 8GB - GARIS
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest