Új hozzászólás Aktív témák

  • sirtango

    csendes tag

    Keresek egy hozzáértô embert, aki tudna segíteni a problémámon.

    Van egy

    Fujitsu Siemens Amilo Xi 2528

    laptopom. A hibajelenség az, hogy az operációs rendszer betöltôdése közben egyszercsak megáll és nem megy tovább a betöltô képernyônél. Windows Vista Home Premium van most rajta, de már próbáltam más oprendszerrel is. A mostani egy friss újratelepítés, de a hiba ugyanaz.

    Sikerült megkerülnöm a hibát. A rendszer standard módban elindul, és ha a VGA kártya driverét lecserélem ekkor egy standard VGA driverre, akkor a rendszer már gond nélkül elindul. Tudok netezni, levelezni, stb..., csak éppen semmilyen 3d-s funkciója nem él a videókártyának a driver miatt.

    Valami zörög is a gépben, így még az is lehet, hogy a ventilátor esett le a videókártyáról. Nem vagyok túl jó hardveres, így a laptopot szétszedni nem merem. Szakszervizben érdeklôdtem, és a telefonos megbeszélés alapján videókártya cserét mondtak, ami kb. 50000Ft!!!! Ennyi pénzem nincs erre, és tartok tôle, hogy akkor is ezt fizettetnék ki velem, ha csak a ventilátort kell visszacsavarozni.

    A legjobb az lenne, ha lenne valaki aki meg tudná javítani a gépemet ennél lényegesen olcsóbban. Az sem gond, ha használt alkatrész kerülne bele, ha azzal mûködne a gép.

Új hozzászólás Aktív témák