Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz Deck #2292 üzenetére

    Na most kicsit átgondoltam a dolgokat, váltottam fegyvert, farmoltam revenantokat, megvan a full lila warrior szett és egy szintén lila villám sebzéses faszán kinéző Odachi kard, ez így most nagyon bejön.

    Odachi high stance felülről lecsapós támadások nagyon adják, jó range van, kevés ki-t fogyaszt a baltához képest, gyorsan véghezvihető, szóval sokkal jobb a moveset. Ráadásul jól kombózik a statokkal, mert oda meg beraktam egy olyat, hogy ha high stanceban van használva növeli a break esélyét + alapból ad valami 14 breaket is. Most ez egy ideig elég lesz, elég bitang fegyver.

    Jah meg kiraktam elég fontos skilleket, basszus most jöttem rá, hogy elég egy fegyónál kitenni valamit és az utána mindenre ugyanúgy érvényes lesz... :) ezt azért jelezhették volna egyértelműbben, azt hittem külön külön mindenhol ki kell tennem pl. hogy kitéréssel is tudok kit visszanyerni, mert minden fegyver alatt szerepel ez a skill külön. Vagy a másik fontos, hogy perfect ki után erősödik a következő támadásom, ezt is elég volt egyszer megvenni. Így már más azért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák