Új hozzászólás Aktív témák

  • f3rdzs0

    senior tag

    válasz #09990144 #27678 üzenetére

    nagyon tetszenek, de szerintem maradok még mindig a digitális kiadásnál és reménykedem hogy az elkövetkező egy éven belül jön még olyan exkluzív játék amire a másik kuponom el tudom lőni :D

    közben megjött a Skull&Co grip is, ami nagyon tetszik, úgyhogy álljon itt lentebb a véleményem a gripekről amiket eddig vettem (többre már nem hiszem hogy szükség lesz):

    Skull&Co: a grip nagyon jó minőségű és nagyon szépen néz ki, plusz ugye rugalmas hogy milyet raksz rá. viszont a nagyobb gripek nagyon naggyá teszik a konzolt a könnyű hordozhatósághoz (a hozzá járó tok is hatalmas, direkt nem azzal rendeltem). jelenleg ha viszem valahová a snapgrip van rajta, ami nem olyan kényelmes mint az Orzly, viszont nem is olyan magas tőle a konzol (remélhetőleg bele fog férni az új Animal Crossing tokba amit rendeltem :P) és otthon a kanapé mellett vannak a nagyobb gripek ha hosszabban játszanék.

    Orzly: a grip nagyon kényelmes, de ahhoz képest amit nyújt elég kicsi (nem szélesíti a konzolt), plusz van rajta tartó is, így fel lehet állítani.
    a tok jól össze van rakva, az egyetlen baja, hogy 6 játékot és nem 8-at tároló gameflap kellett volna bele, mert így néha rálóg a joystickra (én felhajtottam a szélét, nem nagyon tárolok játékot benne).
    ha utazom, akkor valószínűleg inkább ezt fogom használni, ha eredetileg is tudtam volna az én konzolomhoz való színt rendelni, akkor a Skull&Co-t tuti nem szerzem be.

    Generic Ebay Grip: meh, ha ló nincs jó ez is

    összességében szerintem az Orzly egyszerűbben ajánlható látatlanban (pl új tulajoknak, akiknek még nincs kialakult szokásai a konzollal/hordozással). a Skull&Co nekem kicsit "specializált" termék, de nagyon is jó.

    f3rdzs0

Új hozzászólás Aktív témák