- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Goddess of Victory:Nikke
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Battlefield 2042
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
én csak annyit szeretnék hozzátenni a meccshez, hogy mivel ritkán nézek magyar kommentárral mérkőzést (nem nagyon vagyok oda a hazai közvetítés színvonaláért) őszintén meglepődtem, hogy milyen jó volt a meccs alatt a páros, szóval le a kalappal a Buday Zoltán előtt, ritka jó color commentator volt, látszik, hogy érti a focit (sokkal jobban, mint én, nyilván) már majdnem Romo-i magaslatokba csaptunk, csak az maradt el, hogy megjósolja a következő játékot párszor tetszik, hogy meg tud különböztetni egy play action játékot egy read option-től, hogy azonnal átlátja a kulcs blokkokat, hogy szakértelmével érdemben tudott hozzátenni a meccs élményhez. nyilván nem olvassa ezt itt, de valahol ki akartam írni magamból
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Autós topik
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...