Hirdetés
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- GTA VI
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
a Jets meccs tényleg annyira ótvar, mint számítani lehetett rá. a Philly viszont nagyon tetszetősen tolja. Texans WTF???
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
A Zéé
Topikgazda
aki akar látni egy igazi előszezon meccset, az nézze az ARI@DET meccset...
O mindkét oldalon full homály: irányítók olyan inteket meg passzokat osztogatnak, mintha maguk ellen fogadtak volna tipszmikszen. Spec teamekben kihagyott FG, rontott punt, puntoló kicker, rontott extra pont a teríték[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
.LnB
titán
-
Mottie
őstag
Kicsit dull meccsek eddig. DEF >> OFF
Be Victorious!
-
.LnB
titán
válasz rlazol #13091 üzenetére
Meg Rodgers.
Ustvnow csak nekem halt le? Folyamatosan megállt, most meg alig akar elindulni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Az a Wentz TD!
Ezt majd fogjátok még párszor látni.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Mottie
őstag
Football Sunday! Leggo
Be Victorious!
-
rlazol
veterán
Azt is tegyük hozzá, hogy NFL szinten szokatlan, fősulis gameplan-t vettek elő, kb. mint amikor a MIA a wildcat-tel verte a PATS-t.
Nyilván ezt most mindenki meg fogja próbálni, át fogja gondolni, de most már BB is tudja mire készüljön. Hosszú még a szezon, de nem jó 0-1vel indulni.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
.LnB
titán
Az elég beszédes, hogy a Chiefs-nek kellett három klasszis teljesítmény ahhoz, hogy legyőzze a Pats-et. Smith, Hunt, Berry. És ők hárman nem csak a Chiefs-hez képest nyújtottak kiemelkedőt, hanem liga szinten is. Smith kétségtelenül élete meccsét játszotta. Berry eltüntette a pályáról Gronk-ot (2 elkapás, 33 yard). Hunt meg úgy mutatkozott be mint ha évek óta a ligában játszana.
Brady nem szerzett TD-t ez gáz, de nem minden secoundary fogja majd meg az elkapóit ennyire. Az a duma meg a Ricsiéktől, hogy Edelman ennyire hiányzik, az marhaság.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
titán
válasz rlazol #13075 üzenetére
Gurulós fociban is van egy csomó ilyen évtizedek óta. Minden zárható, élőfüves stadionnál így kell megoldani a fű szellőztetését, különben az kinyiffan. Az érdekesség az, hogy itt az alsó réteget is felhasználják cipelős focira. Azt kellett megoldani, hogy felső réteg ne tegye tönkre az alsó, műfüves réteget.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
rlazol
veterán
válasz #27441408 #13071 üzenetére
jézusom, ilyen az, amikor valaki nem tud angolul, és/vagy sok kattintást akar.
Az újdonság jelen esetben annyi, hogy ez az első ilyen a gurulós focihoz, illetve hogy ez több darabból áll. Ezért használták a bejegyzésben a "pitch" kifejezést a szokásos "field" helyett, mert az mindkét játékra használható, míg a "pitch" jellegzetes angol kifejezésként a gurulós talaját jelenti, az amerikaik a sajátjukra "gridion"ként hivatkoznak.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
törölt tag
Itt a jövő stadionja, ami 25 perc alatt teljesen át tud alakulni - Videó
Rendes foci pályából amerikai foci pályára
-
.LnB
titán
Bréking! Exclusive!
Birtokomba jutott crey "rejtett kamerás" fotója tegnap estéről. Csak erős idegzetű pats fanoknak! :
[link] Ki kell használnom az alkalmat, mert februárba meg majd megint kussolhatok.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
anulu
félisten
válasz F-ECT$ #13066 üzenetére
jogos. inkább most ne jöjjön össze a 4., mint egy konferencia döntén vagy SB-n
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
F-ECT$
titán
Sajnos én már hét közben nem tudok már felkelni egy szezonnyitóért, pláne ha egyik csapatot sem kedvelem igazán.
Szerintem jó kis meccs volt, és olyan nagyon nincs miért izgulni NE oldalon sem. Az első 3 negyed teljesen vállalható volt, és ha az a Gronk TD megvan, akkor most más lenne a vége. Persze Smith-t hagyta most élni a védelem, és ő most élt is ezzel. A két 4th is balul sült el, máskor meg nem fog.
Dive ever, work never.
-
titán
Nagyon jó meccs volt, érdemes volt hajnalban felkelni.
Már nagyon hiányzott.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
.LnB
titán
Tökéletes háttérkép: [link]
-
anulu
félisten
jogos, mondhatni beidegződésből ment spoilerbe
-
vond
MODERÁTOR
Basszus, 1 pont híján majdnem az első meccsen bejött a 70 pontos boldom.
Jó kis szezonnyitó volt.
De most nem arról volt szó legutoljára, hogy nem spoiler gombozunk, hanem mehet minden infó? Ezért (is) változtattuk meg a topik címét, nem?
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
.LnB
titán
Jól kezdődik a szezon csak így tovább. „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
anulu
félisten
nem a vereség fáj leginkább, hanem a játék képe... "Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
sok-sok nap után végre ez is eljött. GO PATS!
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. tud majd vki küldeni egy linket ahol tudnám nézni a sport2-n a pats - kc meccset?
-
törölt tag
-
berek21
őstag
Titans-Raiders lesz a Miami-Tampa helyett a SportTv-n.
Lancia Delta III eladó!
-
.LnB
titán
Már kint is van a Browns idei szezonjának összefoglalója: [link]
-
maláj
addikt
válasz rlazol #13051 üzenetére
1 admin bácsi szerkessze már bele az alant megjelenő információt az előző hogyishívjákomba
mondjuk alá vagy ahogy jól néz kiMŰSORVÁLTOZÁS!!!
Az Irma Hurrikán miatt áttett Buccaneers@Dolphins helyett a SportTv-n a Raiders@Titans mérkőzés lesz látható, így a Kandallóban emellett az Eagles@Redskins találkozót közvetítjük !!!
Módosítottam. - vond
[ Módosította: vond ]
-
rlazol
veterán
2017. 9. 10. @ 19.00 ==> Miami Dolphins – Tampa Bay Buccaneers
a meccset a hurrikán miatt nov. 19-re halasztották.
A sportTV honlapjáról még nem derül ki, hogy mit adnak helyette.
A halasztást az tette lehetővé, hogy mindkét csapatnak azon a héten lenne a BYE, ami így most kimarad. Érdekes lesz látni, hogy a két, rájátszásesélyes csapatot mennyire befolyásolja a 16, pihenő nélkül lejátszott meccs, amiből lehet több is, ha a PO WildCard körébe jutnak.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
maláj
addikt
no - akkor kezdjünk is neki az új szezonnak
NFL 2017, ALAPSZAKASZ 1. FORDULÓ
2017. 9. 8. @ 02.30 ==> New England Patriots – Kansas City Chiefs
2017. 9. 10. @ 19.00 ==> Buffalo Bills – New York Jets
2017. 9. 10. @ 19.00 ==> Chicago Bears – Atlanta Falcons
2017. 9. 10. @ 19.00 ==> Cincinnati Bengals – Baltimore Ravens
2017. 9. 10. @ 19.00 ==> Cleveland Browns – Pittsburgh Steelers
2017. 9. 10. @ 19.00 ==> Detroit Lions – Arizona Cardinals
2017. 9. 10. @ 19.00 ==> Houston Texans – Jacksonville Jaguars
2017. 9. 10. @ 19.00 ==> Miami Dolphins – Tampa Bay Buccaneers
2017. 9. 10. @ 19.00 ==> Tennessee Titans – Oakland Raiders
2017. 9. 10. @ 19.00 ==> Washington Redskins – Philadelphia Eagles
2017. 9. 10. @ 22.05 ==> Los Angeles Rams – Indianapolis Colts
2017. 9. 10. @ 22.25 ==> Green Bay Packers – Seattle Seahawks
2017. 9. 10. @ 22.25 ==> San Francisco 49ers – Carolina Panthers
2017. 9. 11. @ 02.30 ==> Dallas Cowboys – New York Giants
2017. 9. 12. @ 01.11 ==> Minnesota Vikings – New Orleans Saints
2017. 9. 12. @ 04.20 ==> Denver Broncos – Los Angeles ChargersMŰSORVÁLTOZÁS!!!
Az Irma Hurrikán miatt áttett Buccaneers@Dolphins helyett a SportTv-n a Raiders@Titans mérkőzés lesz látható, így a Kandallóban emellett az Eagles@Redskins találkozót közvetítjük !!!
[ Módosította: vond ]
-
Zanik
addikt
Mennyi most az NFL Gamepass? Tervez közületek valaki előfizetni? Kaptam Madden 18-hoz kupont és nem valószínű hogy fel fogom használni.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
rlazol
veterán
ez WTF? A Chargers fizeti a fanok csapat témájú tetkóját. Ekkora lenne a gát LA-ben?
-
A Zéé
Topikgazda
válasz rlazol #13038 üzenetére
mobilról nem tudok linkelni:
https://prohardver.hu/tema/ph_nfl_tippjatek_2017/friss.html
Itt benn lesz minden forduló minden aktuális táblázata. Benne vannak a beérkezett válaszok is épp a vissza ellenőrizhetőség miatt. Ezt raktam be a topic összefoglaló elejébe is.Just a simple Lineman...
-
rlazol
veterán
Dorsett<=>Brisett
egyre érdekesebb a NE hosszútávú QB helyzete...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
*Mukeey*
addikt
Én is Giants-os vagyok😎
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
.LnB
titán
Gondolom te is a Philly-t teszed meg SB győztesnek ugye?
-
.LnB
titán
válasz Jay_Cutler #13028 üzenetére
Ez tökéletes, akkor nem kell féltenem a testi épségemet. [link]
Na akkor egy gif tőlem -> neked: [link]
Ui: Igen, jól látod, én vagyok itt a "helyihülye". Ez lehet idegesíteni fog, lehet nem. Majd az idő eldönti.
Ui2: Egy jó tanács: a crey nevű csávóval nagyon vigyázz...(#13029) jsk
"Én is Giants szurkoló vagyok" Sajnálom, nem segíthetek.De te eddig is itt voltál, és eddig se kerestél meg, hogy agyonverj a beszólásaim miatt.
[ Szerkesztve ]
-
-
vvega30
senior tag
válasz Jay_Cutler #13023 üzenetére
Nem vágom a testépítés világát. Megnéztem ezt az embert.. Úristen ez egy hegyomlás, olyan mint egy rajzfilmfigura Már jó értelemben persze
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
.LnB
titán
válasz Jay_Cutler #13023 üzenetére
Csak a biztonság kedvéért kérdem, és te is akkora vagy mint Cutler?
-
rlazol
veterán
válasz Jay_Cutler #13017 üzenetére
gratula az első hsz-edhez!Te Dolphins vagy Cutler drukker vagy?
-
rlazol
veterán
szuper vagy, köszönjük!
tisztázzuk: az első picket hívja kérdésben az számít, kié lesz a legrosszabb mutató a szezon alatt, az esetleges cserék vagy NFL általi kobzások nem számítanak, ugye? tehát a kérdés, hogy kié lesz alapból a jog, ha igaz.
A boldok zseniálisak!
[ Szerkesztve ]
-
A Zéé
Topikgazda
válasz FollowTheORI #13011 üzenetére
a legtöbb sérülés ami ilyen spontán, vagy közel 0 kontaktos szituból jön az nagy százalékban a rosszul, vagy nem eléggé alaposan végigcsinált bemelegítés miatt van. Láttam már én is beszakadt combhajlítót, meg kifordult bokát azért, mert valaki 2 térdemelés után kitámasztott egy route futás alatt.
Baromi nagy jelentősége van, enélkül máshogy dolgoznak az izmok, szalagok és ilyenkor egy olyan kis göcsört is végzetes lehet a földben, amit máskor észre sem veszel. És ilyenkor előszezon, vagy nem fullkontakt edzések alatt még az ilyen profi játékosok is képesek lehetnek megfeledkezni róla. És ilyenkor nagyon fontos az edzői stáb (erőnléti- és segédedzők), hogy figyeljenek erre.Just a simple Lineman...
-
rlazol
veterán
válasz FollowTheORI #13011 üzenetére
Az előszezon elején a csapatnak 90 aktív játékosa van.
A végére 53 marad. Vagyis a társaság 40%-át kivágják. Nagyon keveseknek van bérelt helye, de még az övék se biztos, ld pl. Romo-Prescott. Rengeteg olyan játékos van, akinek az előszezonban kell valamit csinálnia az alatt a kevés snap alatt, amit kap. Nekik ez A NAGY lehetőség. Ezért vállalnak be extra dolgokat, ezért akarnak annyira, mert ha nem teszik, kivágják őket mint macskát szarni. De iparkodnia kell annak is, akinek stabilnak tűnő helye van, különben a kezdőből gyorsan csere lesz, a cseréből meg felesleg.És igen, ezek a perifériás játékosok nem a legképzettebbek, sokuk újonc, emiatt is nő a sérülésveszély.
Arról nem is beszélve, hogy az előszezon alatt nincs videózás, specifikus készülés, hogy tudd, mire számíts a szemben álló embertől.
-
nagyúr
válasz rlazol #12990 üzenetére
Egyetértek... inkább arra gondolok itt, hogy nem most kéne annyira "akarni" és veszélyesebb játékokat tolni... stb.
Szóval szerintem ezek az előszezonos gyakori sérülések azért vannak mert olyanokat probálgatnak amit nem most kéne talán... meg a játékosok sem koncentráltak eléggé szerintem és hülyeségeket vállalnak.
Ettől persze igaz, ebben a játékban mindig benne van a sérülés...
Meg hát fene tudja mennyire van ehhez köze annak is hogy mennyire felkészültek a srácok... és ehhez képest miket vállalnak be/túl.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
berek21
őstag
Ha jól emlékszem, akkor a közvetítések alatt (SportTv) pont Udvardi Gyula is ettől szenved. Addig nem nézi a monitort, amíg a sérülések ismétlése megy. Velem együtt.
Lancia Delta III eladó!
-
rlazol
veterán
válasz Racecam #13007 üzenetére
Az ilyen videóktól kilel a hideg. Szerintem vmi perverz hajlam kell ahhoz, hogy valaki tudatosan ilyet nézegessen . A magam részéről véletlenül se kattintok rá sehol. A közvetítésben elkapcsolok az ismétlésről vagy elfordulok. Ugyanez igaz a manapság oly divatos balesetes és egyéb katasztrófa hírekre. A cikkek főcíme alapján tudom, hogy nem nekem való. Különben is, mivel leszek több egy ilyen képtől/videótól/írástól?
Amúgy egész konkrétan boncteremben dolgozom. Láttam már ezt-azt. De élő embert látni, ahogy megsérül... BRRR...
Kérem a topiklakókat, hogy a továbbiakban is jelezzétek, ha feltétlenül be kell linkelni egy ilyet...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Racecam
nagyúr
válasz #27441408 #13006 üzenetére
Tudod értelmezni is amit írtam?
"...sem szeretem nézni..." "...mi szükségem rá, hogy ilyet lássak..." "...nem kívánok magamtól, csak úgy "passzióból", látni ilyesmit..."
Tehát, ha nem volt világos: Szeretem, imádom a sportokat, közöttük is majdnem elsősorban az amerikai focit, de a sérüléseket nem szeretem látni, odanézni ha megtörtén a 138. ismétlésre is stb. Inkább elfordítom a fejem. Ez volt a lényeg.
Úgyhogy szerintem ne próbáld nekem megmagyarázni, hogy melyik sport milyen sérülési kockázatokkal jár, pláne itt az NFL topicban, mert szerintem én már akkor néztem meccseket amikor Te még meg sem születtél... Ha csak nem vagy 28 évesnél idősebb...
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
válasz #27441408 #13004 üzenetére
Se a fociban legyen az bármelyik, de ugyanúgy a kézi, kosárlabdában, de ha úgy tetszik még a sakkban sem szeretem nézni, ahogy mondjuk nyílt törést szenved a játékos, vagy 36x körbefordul a bokája stb...
Nem vagyok orvos, mi szükségem rá, hogy ilyet lássak. És nem utolsó sorban az életben is láttam már nem egy hasonlót, vagy talán még sokkal durvábbat is, ahol nem fordulhattam el a kötelességeim miatt, ezért pláne nem kívánok magamtól, csak úgy "passzióból", látni ilyesmit. Elsősorban azért nem, mert elégé megvisel...Com'è diverso il mondo visto da qui
-
.LnB
titán
válasz #27441408 #13002 üzenetére
Szerencsére tegnap se láttam, pedig néztem a meccset, csak épp kimentem a szobából. Nekem még annó Johnny Knox sérülése betette a kaput, rendesen rosszul lettem ki kellett mennem levegőzni, nem bírom az ilyet.
-
törölt tag
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest