Hirdetés

2019. október 17., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Netflix

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-08-15 21:25:26

GAMEPOD.hu

Netflix

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#651) Qukac válasza MCBAZSI (#649) üzenetére


Qukac
(tag)

Nincs gyakorlati tapasztalatom a Netflix-el sajnos, még kivárom amíg lesz időm használni, de beterveztem egy pár sorozatot a nyárra, amikor több időm lesz. Jelenleg csak követem a topikot információkért/ tapasztalatokért. Biztosan előfizetővé fogok majd egyszer válni ez már csak idő kérdése, abból sajnos pedig elég kevés van most nekem, de látom a fényt már az alagút végén :)

(#652) lappa86 válasza Qukac (#647) üzenetére


lappa86
(tag)

Ez egyáltalán nem "tipikusan magyar" hozzáállás, hanem egyszerűen így működik a világ minden pontján egy homo oeconomicus: arra költ, ami neki megéri. Semmi gond nincs az ilyen hozzáállással, pont az ilyen emberek miatt lett egyáltalán Netflix, mert nem elégedtek meg azzal, amit a tévék letoltak a torkukon. És ha a Netflix le akarja nyomni a torrentezőket (nem akarja egyébként, sehol nem deklarálták ezt célként), akkor bizony jobbnak és/vagy kényeslmesebbnek kell lenniük, mint a torrent.

Always with the negative waves.

(#653) erahurka válasza lappa86 (#652) üzenetére


erahurka
(veterán)

Torrentet már csak azért is nehéz lenyomnia ezeknek a szolgáltatásoknak, mert kényelmesebbé teszik az illegális letöltést is. Csomó sorozat felirata az HBO GO-ról kerül fel netre, egy napot sem kell várni rá.

"Hamburger! Elengedhetetlen az egészséges reggelihez!" >>>http://fastfoodcentral.blog.hu<<< | Kajapornó: http://instagram.com/erahurka

(#654) tDr1v3r válasza bLaCkDoGoNe (#636) üzenetére


tDr1v3r
(veterán)

Lehet hogy az a CDN amihez te csatlakozol szarakodott... én este filmeztem iPad-ről és nem volt baj. Mondjuk megjegyzem hogy én US régiót használok.

(#642) balazssoma92: Hajrá!

6 megás Vidanet-es szutykom van (torrentnél ilyen konstans 700-750 kbps-eket produkál), 1080p-ben megy a Netflix, az első percekben fel is skálázza magának arra a kezdő 480p-ről. Úgy hogy smartdns-t használok mellette, ami meg elvileg visszafogja valamennyire...

Ha okostévéd van akkor nagy eséllyel van rá saját alkalmazás is, de számítógépet is kiköthetsz - vagy a javasolt Chromecast-el, Rokuval vagy olcsóbb Android TV-s boxal is megoldható. Illetve konzolokra is van alkalmazás, X360-PS3 kombótól felfele mindegyiken megy a szolgáltatás.

最低だ、俺って。

(#655) azbest válasza tDr1v3r (#654) üzenetére


azbest
(nagyúr)

"vagy olcsóbb Android TV-s boxal "

Itt azt fontos hangsúlyozni, hogy az androidtv rendszer nem egyezik meg az android-os, tévékhez reklámozott, de tabletes rendszert futtató boxokkal. Valamint ettől függetlenül, ha a drm és hdcp másolásvédelmek nincsenek rendben a boxon, akkor csak 480p-ben hajlandó menni a netflix. Így ki is esik minden olcsó androidos box. Itthon is lehet kapni még 30 ezer körül is olyan kínai boxokat, ami nem támogatja a megfelelő másolásvédelmeket így nem jók erre.

A 69 dolláros mi box international a legolcsóbb hd képes box, 100 euró környéki wetek boxok, 200 dolcsi körüli nvidia boxok környéke, az amire van HD tartalom.

[ Szerkesztve ]

(#656) Cocos 2. válasza front3r (#621) üzenetére


Cocos 2.
(csendes tag)

Hát Én már találtam párat amin nem volt! :)

(#657) kisbanda


kisbanda
(csendes tag)

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha most itthon előfizetek netflixre, akkor elérem-e a nagy USA-beli tartalmat vagy csak a kicsi itthon érhető el számomra?

(#658) Hyperion válasza kisbanda (#657) üzenetére


Hyperion
(senior tag)

Nyilván az utóbbi!
Trukkozessel elérhető más régió is,de bizonytalan a működése.
Bőven van neznivalo a magyarban is!

(#659) Aweriot


Aweriot
(Topikgazda)

FF alatt létezik, hogy 5.1 a hang? Sokkal rosszabbul lehet hallani egy 2.1 rendszeren mint más tartalmat.

"mindenki egy kicsit neonak érzi magát amikor először végigpörög az orra előtt egy apt update/upgrade"

(#660) azbest válasza Aweriot (#659) üzenetére


azbest
(nagyúr)

csak a win 8-10 -es netflix appban van 5.1.

(#661) Aweriot válasza azbest (#660) üzenetére


Aweriot
(Topikgazda)

Akkor a House második évadának rosszabb lenne a hangja mint az első évadnak?

"mindenki egy kicsit neonak érzi magát amikor először végigpörög az orra előtt egy apt update/upgrade"

(#662) tuki2200 válasza kisbanda (#657) üzenetére


tuki2200
(senior tag)

"Európai Bizottság - Sajtóközlemény
Digitális egységes piac: Új uniós megállapodás az online tartalomszolgáltatások Európán belüli hordozhatóságáról"

Februártól számolva 9honap az előkészítési idő, utánna bármelyik digitális áruházat és tartalmat KÖTELEZŐEN elérhetővé kell tenni minden uniós állampolgárnak, legyen bármelyik országban, barmelyikre kiváncsi.. szóval ha addig nem lépünk ki az EUbol, év végére itthonról is elérhető lesz az UK, nemet vagy akármelyik más Netflix kínálat is.

(#663) Hyperion válasza tuki2200 (#662) üzenetére


Hyperion
(senior tag)

En nem így értelmezem.
Kötelezővé kell tenni a tartalom hordozhatoságát!
Ami esetünkben a Magyarországon szolgáltatott tartalom letöltését jelenti,ami az utóbbi hónapok fejlesztésének az eredménye.
Szóval ne gondold hogy egységes lesz az EUBan...

(#664) azbest válasza Hyperion (#663) üzenetére


azbest
(nagyúr)

+1. Aki eddig a helyi kínálatra panaszkodott és vpn-ezéssel használta más régióból, annak ez kapufa, mert így a profilját fogják régióhoz kötni. Szóval bárhonnan is csak az itteni tartalmat fogja elérni.

Egyébként mintha netflixen is így lett volna régebben. Legalábbis egyik külföldön élő kolléga mesélt anno olyat, hogy talán valami limit volt, hogy legalább havonta egyszer otthonról kellett belépnie, de egyébként tudta használni az előfizetését másik országból is, ahol nem volt netflix. Mintha akkor változott volna ez, amikor nagyon sok országban megnyitották a regisztrációt, hogy nem nézik honnan fizetsz, hanem azt nézik éppen hol vagy a régiókorlát szempontjából. Szóval így csak vissza kell állniuk a régi rendszerre, hogy a fiók legyen régióhoz kötve, ne a tartalom.

Az új szabályok értelmében a fogyasztók az EU-n belül utazva ugyanúgy hozzáférhetnek a megvásárolt online tartalomszolgáltatásokhoz, mint otthonukban. Például a Canal+ csatorna filmeket és sorozatokat kínáló online videotékájának francia előfizetője akkor is hozzáfér majd a Franciaországban elérhető filmekhez és sorozatokhoz, ha éppen Horvátországban nyaral vagy Dániában jár üzleti úton.
Az olyan online tartalomszolgáltatók, mint a Netflix, a MyTF1 vagy a Spotify különböző eszközökkel – például a fizetés módja, helyhez kötött internetszerződés megléte vagy IP-cím alapján – ellenőrzik az előfizető lakóhely szerinti országát. Az új szabályok kötelezőek lesznek minden olyan szolgáltatóra, amely térítés ellenében nyújt online tartalomszolgáltatást. A térítésmentesen kínált szolgáltatások (például online közszolgálati televízió- vagy rádiótartalmak) szolgáltatói önkéntes alapon szintén felkínálhatják e tartalmak hordozhatóságát regisztrált felhasználóiknak.
[link]

[ Szerkesztve ]

(#665) tDr1v3r válasza azbest (#664) üzenetére


tDr1v3r
(veterán)

"Aki eddig a helyi kínálatra panaszkodott és vpn-ezéssel használta más régióból, annak ez kapufa, mert így a profilját fogják régióhoz kötni. Szóval bárhonnan is csak az itteni tartalmat fogja elérni."

^this

Ha ezt behozzák törvényként, én elég mérges leszek...

最低だ、俺って。

(#666) azbest válasza tDr1v3r (#665) üzenetére


azbest
(nagyúr)

azt elhiszem :)
De, ha azt gondolod végig, hogy eddig sok szolgáltatásnál nem tudtad az előfizetésedet határon túli tartózkodás esetén használni (geoip meg gps vagy más helymeghatározással szűrve), ezután meg tudod, akkor a szabályok szerint játszó felhasználók ezután jobban járnak.

Az pedig, hogy hamis címről vagy régióból használ valaki szolgáltatást, az kezdettől fogva a szerződés megszegése, esetleg némileg akár törvénysértés is lehetett. Szóval erre biztos nem lesznek tekintettel.

[ Szerkesztve ]

(#667) tDr1v3r válasza azbest (#666) üzenetére


tDr1v3r
(veterán)

Tudom jól hogy kiskapu volt mindig is az egész, elfogadtam, a nagy VPN purge mellett se szóltam egy rossz szót se (totál érthető hogy a Disney deal miatt komolyan felléptek a US régiót jogtalanul használók miatt), de ez... ez már a Netflix hatáskörén kívül fog esni, bőven. Ennyire meg nem hiszem hogy beszopatnák magukat ők önkéntesen.

Jó, nem rossz a magyar régió sem, aláírom, csak eleve nincs fent sok anime meg a sorozatok se úgy frissülnek (pár kivétellel) mint odaát... nekem ezek meg számítanak.

最低だ、俺って。

(#668) Aweriot válasza tDr1v3r (#667) üzenetére


Aweriot
(Topikgazda)

Én meg várjak októberig mert a Sky vette meg a HoC ötödik évadának jogait? Ha nem csesztetne a Telekom a VPN miatt én is simán használnám.

"mindenki egy kicsit neonak érzi magát amikor először végigpörög az orra előtt egy apt update/upgrade"

(#669) totopad


totopad
(aktív tag)

SmartDNS-el működik a régiókorlát feloldása. Csak kicsit utána kell járni, meg a router-en okoskodni.

(#670) Crisp Rat válasza Aweriot (#668) üzenetére


Crisp Rat
(nagyúr)

Első naptól kedve elérhető a HoC 5. évad a Netflixen. Mind az 5 fent van.

I dream about magic. And dragons. - Be a better version of yourself: Do better today than did yesterday. - Some people are so empty they can't even fill a soul gem. - https://www.mixcloud.com/S_t_e_v_e_S/

(#671) masvilagx3


masvilagx3
(kezdő)

sziasztok

elöször is elnézést kérek ha volt téma már ,de szeretném megkérdezni hogy németországban eltudom érni a magyar tartalmat?ovastam a forumot ,de nem láttam pontos leírást róla vagy vak vagyok.gondolkodom az előfizetésen ,de pár magyar tartalomért nem éri meg.olvastam vmi új eu-s tervezetet:

"Európai Bizottság - Sajtóközlemény
Digitális egységes piac: Új uniós megállapodás az online tartalomszolgáltatások Európán belüli hordozhatóságáról"
Februártól számolva 9honap az előkészítési idő, utánna bármelyik digitális áruházat és tartalmat KÖTELEZŐEN elérhetővé kell tenni minden uniós állampolgárnak, legyen bármelyik országban, barmelyikre kiváncsi.. szóval ha addig nem lépünk ki az EUbol, év végére itthonról is elérhető lesz az UK, nemet vagy akármelyik más Netflix kínálat is.

előre is köszönöm az építő jellegű válaszokat..

(#672) Aweriot válasza Crisp Rat (#670) üzenetére


Aweriot
(Topikgazda)

Germániában nem :(((

"mindenki egy kicsit neonak érzi magát amikor először végigpörög az orra előtt egy apt update/upgrade"

(#673) PBrick válasza masvilagx3 (#671) üzenetére


PBrick
(őstag)

Én ezt eddig úgy értelmeztem, hogy azt a kinálatot kell kapnod, amire előfizettél. Tehát magyar kártyával fizetve, külföldön is a magyarországi tartalomkínálatot kapod, nem a tartózkodási helyét. Hogy minden orszábban ugyanaz legyen a kínálat, az a helyi szabályozások szerint gyakorlatilag kivitelezhettlen.

Magyar tartalmakat egyébként nem nagyon találsz a Netflixen, ha arra vágysz, HBO GO-t javaslom.

(#674) masvilagx3 válasza PBrick (#673) üzenetére


masvilagx3
(kezdő)

Ha paypal-lal fizetsz?
Bocsi -há hülyeséget kérdezek

(#675) PBrick válasza masvilagx3 (#674) üzenetére


PBrick
(őstag)

Paypal is nyilvántartja az országod. (nationality)

(#676) Dr. X


Dr. X
(aktív tag)

Van valahol egy oldal, ahol meglehet nézni milyen tartalom van fent netflixen, hogy ne kelljen regisztrálni hozzá?

(#677) Hyperion válasza Dr. X (#676) üzenetére


Hyperion
(senior tag)

Fórumot olvasni szokás kérdezés előtt..
Unogs

(#678) Dr. X válasza Hyperion (#677) üzenetére


Dr. X
(aktív tag)

675 hozzászólást olvassak el, mielőtt kérdezek?

(#679) azbest válasza Dr. X (#678) üzenetére


azbest
(nagyúr)

az utóbbi 100 közt is szerepel és [link] már ez a válasz, de ő is mondta most: "Unogs"

Nem árt visszaolvasni legalább egy-két oldalt. :P

(#680) tuki2200 válasza Dr. X (#678) üzenetére


tuki2200
(senior tag)

Konkretan ezen az oldalon a 647. Hozzaszolasban le van irva es linkelve még csak visszalapozni sem kell a kereseshez....

[ Szerkesztve ]

(#681) Jacktor válasza tuki2200 (#680) üzenetére


Jacktor
(tag)

Láma kérdés lesz, de itt miért nincs Összefoglaló hsz?

www.wotinfo.hu | KD-65XF7596 | MU8002 | Ryzen 1600 | wf2 1060/6

(#682) PBrick válasza Jacktor (#681) üzenetére


PBrick
(őstag)

Mert még nem írtad meg! ;)

(#683) Jacktor válasza PBrick (#682) üzenetére


Jacktor
(tag)

Mert nincs még Netflix-em, mert nincs még összefoglaló hsz :DDD

[ Szerkesztve ]

www.wotinfo.hu | KD-65XF7596 | MU8002 | Ryzen 1600 | wf2 1060/6

(#684) Hyperion


Hyperion
(senior tag)

Ajánló:

The Ranch sorit ismeritek?
Tipikus van 20 percem leülni a Netflix elé sorozat. Kb egyáltalán nem halottam róla, eddig...
Az első éved eleje még puhatolózás volt, viszont a vége felé sírva röhögős :)

Felkerült a Gypsy is. Nagy kedvencem Naomi Watts, szóval számomra kötelező darab.

Okja-ról tudtok valamit? Elindult a hype hullám...
http://www.imdb.com/title/tt3967856/

(#685) PBrick válasza Hyperion (#684) üzenetére


PBrick
(őstag)

A Ranchot en is elkezdtem, alkalmankent talan majd folytatom.
A Glow pedig nagyon bejott, mar le is daraltam. :)

(#686) tDr1v3r válasza Hyperion (#684) üzenetére


tDr1v3r
(veterán)

Az Okja pár hónapja kapott egy trailert, az atomjól nézett ki. Még nem tudtam megnézni a filmet sajnos, de elég jó kritikákat kap, Rotten Tomatoes-on 84-89%-on oszlik el. Na majd valamikor megnézem... az már biztos hogy pozitívan állok hozzá.

Viszont felrakták most a Little Witch Academia első cour-ját is. Mondjuk érthetetlen hogy miért csak azt hiszen a második lezárásáig (amivel teljes lett az évad) vártak a megjelentetésével... de lényegtelen, fansubbal néztem még a téli szezonban (5 rész után hagytam abba hogy várjak a Netflixes kiadásra), most folytattam és még mindig szívmelengető. :) A fordítás viszont elég gáz néhány helyen (pedig aztán csak rám ragadt életképtelenül kevés japánt tudok), de szerintem nem von le az élvezési értékből, ettől még mindig atomjó az egész, a Trigger nagyon eltalálta az egészet, tényleg a kis szerelemgyermekük ez a művecske. Ha valaki látta az OVA-t és a filmet (nem kötelező megnézni az élvezéséhez, elvégre Akko kezdésétől veszi fel a szálat a sori) csak ajánlani tudom, aki meg még nem, hát annak is.

最低だ、俺って。

(#687) szildavid90


szildavid90
(tag)

A house of cardshoz van mar magyar felirat? Az unogs szerint mind az 5 evadhoz van, de valahogy meg is hihetetlennek tunik nekem. Valaki erositsen meg! Koszi!

(#688) bLaCkDoGoNe válasza szildavid90 (#687) üzenetére


bLaCkDoGoNe
(veterán)

3-4-5. évadra néztem most rá gyorsan, én egyiknél sem találtam. Román bezzeg van.

[ Szerkesztve ]

"The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] http://www.flickr.com/photos/blackdogone [+] 

(#689) bLaCkDoGoNe


bLaCkDoGoNe
(veterán)

Én is kérdeznék egyet: mi lehet az oka annak, hogy más kínálatot látok Xbox-on ill. böngészőből? Ugyanaz az acc, proxy/smartdns/vpn nélkül, azaz ugyanarról a magyar IP-ről egy csomó cucc Xbox-on nem érhető el: pl. a Better Call Saul 3. évadja vagy a Captain Phillips amikkel most találkoztam.

Nem ugyanaz az utoljára megtekintett filmjeim listája a különféle eszközeimen, ahogy a "Watch later" listám sem.

Mi a túró van?

"The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] http://www.flickr.com/photos/blackdogone [+] 

(#690) Qukac válasza bLaCkDoGoNe (#689) üzenetére


Qukac
(tag)

Nyelv/régió beállítások esetleg a két eszköznél?

(#691) bLaCkDoGoNe válasza Qukac (#690) üzenetére


bLaCkDoGoNe
(veterán)

Köszi a választ, mind az Xbox-nál, mind a Mac-emen angol a nyelv, magyar a régió.
Egyszerűen képtelen vagyok rájönni, hogy mi lehet az ok.

"The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] http://www.flickr.com/photos/blackdogone [+] 

(#692) Jacktor válasza bLaCkDoGoNe (#688) üzenetére


Jacktor
(tag)

Előfizettem a hónapra. Gyakorlatilag egyetlen sorozat új évadjánál sincs magyar felirat ami érdekelne is.

www.wotinfo.hu | KD-65XF7596 | MU8002 | Ryzen 1600 | wf2 1060/6

(#693) Hyperion válasza Jacktor (#692) üzenetére


Hyperion
(senior tag)

Stranger Things, The Ranch, OITNB, Marveles sorik... De ha több infó kell unogs.com

(#694) Jacktor válasza Hyperion (#693) üzenetére


Jacktor
(tag)

Mondom új évadhoz ;) Pl. HOC 5. évad, de én az OITNB utolsó évadoz sem találtam feliratot.

www.wotinfo.hu | KD-65XF7596 | MU8002 | Ryzen 1600 | wf2 1060/6

(#695) sulu1701 válasza szildavid90 (#687) üzenetére


sulu1701
(tag)

Én is megörültem mikor láttam, hogy mind az 5 évadhoz írta, de kiderült, hogy csak az első évadhoz van magyar felirat. Remélem folytatják :)

(#696) azbest válasza bLaCkDoGoNe (#691) üzenetére


azbest
(nagyúr)

mi lenne, ha megkérdeznéd a supportot? :)

(#697) bLaCkDoGoNe válasza azbest (#696) üzenetére


bLaCkDoGoNe
(veterán)

Megtettem tegnap, fél óra alatt addig jutottunk, hogy szétbontott a chat session inaktivitás miatt, de érdemi választ nem tudtak adni, csak azt, hogy "nézik" "köszi" "nézik" "konzultálok a valakivel" "nézik".

XO-n egyébként valami nagy gebasz van nálam, mert tegnap este is képtelen voltam rajta Netflixezni (ez már majdnem minden este előfordul), nem jelentkezett be ellenben dobott egy nagy rakás hibaüzenetet; míg Mac-en, iPhone-on, okostévén, PS4-en működött a dolog. Pech, hogy én pont a boxot használom Netflixezésre a legtöbbször.

[ Szerkesztve ]

"The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] http://www.flickr.com/photos/blackdogone [+] 

(#698) oriic


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mostanában kezdtem el csak Netflixet használni, de az létezik, hogy egy adott sorozatnál régiónként eltérő a feliratozás/szinkron? Úgy értem, hogy itthon pl Castlevania-nál angol német van, de nemrég szóltak, hogy van hozzá több is, pl japán szinkron.

Live-Die-Respawn

(#699) PBrick válasza oriic (#698) üzenetére


PBrick
(őstag)

Igen, ez így van. Minden régióban a csak szerintük hasznos nyelv aktív.

(#700) szildavid90


szildavid90
(tag)

Most akkor a house of cards elso negy evadahoz van magyar felirat es az 5.-hez nincs? Csak, mert fentebb valaki csam azt irta, hogy csak az elso evadhoz van. Potyara nem akarnak elofizetni. Az unogs szerint mind az 5 evadhoz van.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Netflix
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.