Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én sem használtam a DLSS->FSR FG modot, mert ha volt pl. 70-80 fps-em, abból "leborotvált" legalább tizet, azt duplázta meg, és végül a 120Hz-es TV-n érezhetően lagosabb volt (mármint lagosabb, jobban késett a kép az egérhez képest). Namost, ha 60 fps-em sem volt, akkor azt leborotválta nekem mondjuk 45-re az interpolációs számolgatás, és kaptam 90-et, de 45fps-hez tartozólaggal.
Egyik ok, hogy miért nem ácsingóztam a DLSS FG-ért sem (hasonló szitu, bár talán kicsit kevesebb natív fps veszik el).A Warp-os annyival másabb, hogy míg a FSR/DLSS a tényzserű mozgásvektorokkal és más interpolációkkal (DLSS3-nál az OFA, most mindkettőnél "éjáj" compute) tényleg átmeneti képet generál, tehát minden mozdul rajtuk, ha az előző képkockán mozgott, addig itt csak a kamera mozdul, minden más egyhelybe marad (emiatt persze jobban is torzul, mert csak el van maszatolva más kameraperspetívára egy állókép).
Viszont ez talán predikció lesz interpoláció helyett, és az nem okoz késését (csak annyit, ha leborotvál a natív fps-ből, ahol kezdünk, de ez szerintem kevesebbet fog), hanem minden natív képkocka pont akkor érkezik meg, mikor Warp nélkül, csak épp az üres idő ki lesz töltve maszattal, ha elfér közé.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ezzel a GeForce RTX 30 sorozatú vagy régebbi VGA-val rendelkező ügyfeleknek választaniuk kell, hogy mi a fontosabb számukra.
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Hegesztés topic
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest