Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz 7Heads Drago #12 üzenetére
Kő hát
Nem fér el másképp a sok cumóEladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
7Heads Drago
veterán
Biztos kell ez az ormótlan nagy sziget a kamerák körül? Ez már nekem is csúnya.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Felőlem lehet távitányitó méretű/nagyságú is csak legyen már akkor 5.5 mm ha kérhetem. 100 kg. vagyok de 8mm fölött már nem kell telefon.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Segal
veterán
válasz elfelejtette #9 üzenetére
Ez lenne a lényeg.
Felőlem lehet akár 3 centi vastag telefon is aszületési rendelenességgel ellátott kezüeknekkiskezűeknek, de had kapjunk már mi is legalább 1-2 darab 7(+) colos flagshipet."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
elfelejtette
veterán
No igen, vagy a vastagság nőhetne picit, mondjuk az én Moto Edge 50 Neo-m is lehetett volna 8 mm helyett 9 mm vastag, így talán belefért volna kicsit nagyobb aksi is a 4300-as helyett. Vagy sokak még nagyobb kijelzős mobilt szeretnének, a mai vékony kávák mellett már egy 7,5"-os kijelzős mobil se lenne ördögtől való, és akik ilyenre vágynak, azok simán megbarátkoznának a bőven 200g fölötti súllyal is, egy 8000-es aksiért cserébe.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
aktív tag
Egyetértek az előttem szólókkal, nyugodtan lehetnének vastagabb modellek, a többletkapacitás miatt simán megérné (szerintem). Sajnos, a gyártók nem így gondolják, ők a karcsúsítás hívei, lásd a jövőre beharangozott iPhone 17 Slim... nem vállalnak fel pici vastagság növelést.
[ Szerkesztve ]
-
csepelball
tag
-
Én minden este feltöltöm 50-60%-ról. Nekem azt mindegy. De minden jel arra mutat, h tovább fog növekedni az energia sűrűség mobilban is autóban is. Ez a jövő zenéje, de mindent is el tudok képzelni ez ügyben.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
domos
senior tag
Engem ha lehet ne raboljon el a házból.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
Segal
veterán
Csak picit növelni kéne a kijelző méreten és ugye ezáltal a telefon méretein is és problem solved.
Amúgy is illene 6.9-es kijelzővel érkeznie..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó